A categoría Prebenxamín do Moraña C.F. recibía a visita na mañán de hoxe da E.F.B. Vilanova no Campo de O Buelo na oitava xornada de Liga.

20151128130631Os pupilos de Manu e Iago chegaban a este encontro con moitas ganas de competir e de sacar adiante o partido, pero o Vilanova xogou un gran partido e foi merecedor de levar os puntos.

Fixeron un bo traballo os nosos, que lograron o gol da honra por medio de Xoel no minuto 38, pero o equipo visitante impuxo a súa lei.

Un novo paso na evolución dos Pres, que siguen adiante na súa singladura pola Liga e que viaxan a Barro a vindeira semana. Moito ánimo!

Moraña C.F. 1 – 5 E.F.B. Vilanova

Moraña C.F.: Rubén, Xavi, Xoel, Iago, Lucas, David, Aitor, Aleixo, Roi, Pablo, Mario, Nico, Joel.

E.F.B. Vilanova: Pablo, Iago, Antón, Álex, Brais F., Jacobo, Manuel, Borja, Rubén, Brais, Borja, Brais S.

Goles: 0-1 Brais (minuto 10); 0-2 Jacobo (minuto 27): 0-3 Borja (minuto 28);1-3 Xoel (minuto 38); 1-4 Álex (minuto 40); 1-5 Jacobo (minuto 44)