• Fin á racha de vitorias dos nosos no desprazamento a Vilagarcía.

• Dous goles ao final de ambas partes déronlle os 3 puntos ao equipo local.

Xornada 24 do Grupo V da 1ª Autonómica na que o Moraña visitaba Vilaxoán para enfrontarse ao San Martín C.F.

O San Martín conseguiu impoñerse ao Moraña no Campo Municipal de Vilaxoán nesta chuviosa tarde de domingo. Comezou o encontro con ritmo e alternativas por parte de ambos conxuntos. O primeiro gol do equipo local chegaría logo dun penalti transformado no último minuto da primeira parte.

Trala reanudación, o Moraña buscou o empate por tódolos medios pero o San Martín defendeuse ben. E na recta final do partido puxo o definitivo 2-0 no marcador. Logo deste segundo gol, os nosos intentaron recortar distancias, pero sen éxito. Con este resultado chegaríase ao final do encontro.

O vindeiro domingo tocaranos recibir no campo do Buelo ao C.D. Pontellas para disputar a 25ª xornada de liga.

San Martín C.F.: Óscar Portas, Ángel Amado, Jorge Agís (Víctor Piñeiro, 46′), Christian Bugallo (David Barcala, 81′), Iván Fontán, Abel García, Eduardo Vieites, Yago Charlín, Alejandro Vázquez, Hugo Abalo (Samuel Manteiga, 89′) e Diego Lorenzo (Borja Diz, 90′).

Moraña C.F.: Manu Carracedo, David Gevorgyan (Domi García, 82′), Álvaro Bacariza, Jesús Losada, Fernando R. Novegil, Moha El Hamdaoui (Jorge Miser, 65′), Ramón Martínez, Diego Pérez (Leroy Ruegg, 82′), Josiño Pérez (David García, 65′), Sebas Cores e Ángel Buceta (Dani Fontán, 82′).

Goles: 1-0 Hugo Abalo (min. 45), 2-0 Abel García (min. 81)

Árbitro: Rubén Covelo, auxiliado por Estela Castro e David Fernández. Amonestou a Christian Bugallo polo San Martín e a Fernando R. Novegil, Sebas Cores e Jesús Losada polo Moraña.