Os Prebenxamíns do Moraña C.F. caeron na mañán do domingo ante o Barro C.F. nun encontro que pechaba a segunda fase da Liga Prebenxamín.
Os nosos non foron quen de sacar os puntos neste último derbi a pesares de comezar gañando (con gol de David no minuto 5), que empatou Hugo no minuto 9. Ese empate a 1 foi o resultado ao descanso.
Nos segundos 25 minutos, os de Barro puxeron terra de por medio, con goles de Hugo e Mencía (no 26 e 33). David recurtou no 34, pero xa case co pitido final Hugo facía o definitivo 2 a 4.

Moraña C.F. 2 – 4 Barro C.F.

Moraña C.F.: Rubén, Aarón, Xabi, Xoel, Lucas, Mario, David, Aleixo, Roi, Nico, Joel, Lois.

Barro C.F.: Brais, Mónica, Pablo, Anxo, Aarón, David, Hugo, Lois, Anxo e Mencía

Goles: 1-0 David (min. 5); 1-1 Hugo (min. 9); 1-2 Hugo (min. 26);1-3 Mencía (min.33); 2-3 David (min. 34); 2-4 Hugo (min.49)