CRÓNICA EN ELABORACIÓN

O Moraña Veteranos sacouse o MEIGALLO en Vilalonga, o mister cambiou de táctica e, vendo os elementos que tiña, se dedicou a nadar e gardar a roupa, deixou o Vilagonga que se fixera dono e señor do centro do campo, os das Rias Bajas foron os que tuveron a posesión do balón, os do Espeto vendo que Javier Maté se encontraba segurisimo baixo os paus, sacando tres balóns con marchamo de gol é, a sua defensa mostrándose segurisima durante toda a tarde, donde Juan e Yeyo estuveron encumenserables,  empezou a lanzar uns mortiferos contragolpes onde o binomio Ezi-Santi Paz, funcionou ás mil marabillas deixando CAO ao bo conxunta do Vilalonga, onde ambos os dous equipos mostraron durante os 90 minutos un bo espectaculo fútbolistico e unha éxquesita deportividade.

Na foto Santi Paz que marcou dous dos tres tantos do Moraña

ALIÑACIÓNS:

VILALONGA: Mendez; Otero(46’Pintos), Rubén Abal(65’Radio), Fernández; Javier Seijo, Gonzalez(40′ Gandaro), Jorge Seijo; Manuel Abal,(40’Troncoso) Torres, Bozada.

Moraña.,C. .F.;Javier Maté; Stoikov(58’Ventura), Juan, Yeyo, Fuentes; Nico, Sayáns, Celso, Eloy(31’Roberto); Ezi(44’Eloy) e Santi Paz.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 25?,- Ocasión do local Jorge Seijo que xoga para Manuel Abal que tira e o balón estrease na escadra.

Minuto 29,- Santi Paz vaise por velocidade fanlle falta, lanza Celso e para o porteiro.

Minuto 35′,- Ocasión do Vilalonga nas botas de Javier Seijo que se planta só ante Javier Maté, que fai unha gran intervención, evitando un gol cantado.

Minuto 42′,- Ocasión de Santi Paz, que desbarata a defensa do Vilalonga,

Minutop 50′,- Jorge Seijo lanza un forte disparo que deten Javier Maté.

Minuto 59,-(0-1),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Roberto saca un corner é Eloy remata maxistralmente de tacón o largueiro, aproveitando o rechace Santi Paz que ca testa e anticipandose o un defensa marca.

Minuto 61,- Ocasión do Vilalonga por Mediación de Seijo que Maté en gran parada desvía a corner.

Minuto 66′,-(1-1),-GOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO VILALONGA,- falta o borde da area que saca maxistralmente Javier Seijo que salvando a barreira marca un gran gol.

Minuto 68′,-(1-2),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Santi Paz e derribado dentro da area, pitando o colexiado penalty, que o mesmo Santi transforma pola escadra.

Minuto 80′,- Radio desaproveita unha boa ocasión para empatar.

Minuto 81′,- Novamente Santi Paz, vaise de varios defensas e esta a piques de marcar.

Minuto 86,- Centro de Manuel Torres que remata de tixeira Javier Seijo, saindo o balón fora.

Minuto 90′,- (1-3),- GOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Santi Paz vaise de varios contrarios cedendolle o balón a Ezi no borde da area que de gran disparo bate a Mendez.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés José Antonio Rey Fierro, con unha sobresaínte actuación. Dada a exquesita deportividade de ambos conxuntos o Sr. Colexiado só mostrou unha tarxeta o xogador do Vilalonga Rubén Abal.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no campo do O Revel, en excelentes condiccións , por decisión técnica non saltaron o campo Vicente é Rúa. Tarde veraniega con unha temperatura de 25º. Gardouse un minuto de silencio en memoria do que fora xogador do Carballo da Portela Javier García Francisco (Q.E.P.).

DESTACADOS: Polo Vilalonga, os irmans  Seijo é Gonzales . Por o Moraña todos estuveron a gran altura pero Javier  Javier Maté con paradas de gran mérito, os centrais Juan e Yeyo é na dianteira Santi Paz, que trouso tolos os defensas do Vilalonga.