Na foto Santi Paz, nun partido extraordinario autor de CINCO tantos.

Un Moraña moi serio durante os 90 minutos dou todo un recital no campo Do Cura en San Adrian. Os morañeses saíron dende o minuto un,  cas ideas moi claras, pois sabian que non lles valía outro resultado que non fose a victoria. Os discipulos de Rúa  saíron  moi fortes mentalmente, pois nos minuto 2′ xa se puseron diante no marcador, Nuñez nunha gran xogada mete un pase longo para Santi Paz, que tras dribrar a dous contrarios é ante a desesperada saida doporteiro picalle por riba marcándo un gran gol,  os morañeses non se confiaron dándolle a iniciativa a os locais pero os do  carneiro nesta ocasión lanzaron uns voraces contraataques pra chegar o descanso con un   0-3 moi traquilizante. Na reanudación seguiron ca mesma tonica hasta conseguir un 0-6 con unha facilidad pasmosa. O Seixo moi combativo durante os 90 minutos estivo a gran altura, pero no lle quedou maís remedio quen rendirse ante a sobresaínte tarde dos morañeses,  en especial Santi Paz, autor de cinco tantos, que posiblemente inda estaran soñándo co versátil dianteiro morañés.

ALIÑACIÓNS:

ATL. SEIXO: Villanueva; Crespo(41′ Drazo), Pesqueira, Outebero, Rosales (34′ Barbal); Sergio Santomé, José Santomé, Sanjorge (28′ Rouco); Rodríguez, Juncal(34′ Pastoriza), Pesqueira.

MORAÑA C.F.:Rafa Sierra; Ventura, Juan, Yeyo (65′ Stoicov), Fuentes; Nico(43′ Esteban, 75′ Rúa), Nuñez, Sayáns, Roberto(41′ Stoicow), Celso é Santi Paz.

GOLES:

Minuto 2?,- (0-1),- GOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA,- Nuñez mete en largo para Santi Paz, que tras dribrar a varios contrario e ante a desesperada saida do porteiro faille unha vaselina e marca o primeiro da tarde.

Minuto 6?,- Xogada de Nico para Santi Paz, respondendo o porteiro Villanueva con unha gran parada.

Minuto 21?,-  Ocasión de Sergio Santomé, cruzando demasiado o esferico.

Minuto 23,- Ocasión do xogador do Seixo Juncal, respondendo Rafa con unha gran parada.

Minuto 25′,- Celso esta a piques de marcar, desviando a corner o bó gardameta Villanueva.

Minuto 27′,- (0-2),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, gran xogada de Roberto en banda esquerda, que tras dribrar a varios contrarios, sirve para Santi Paz que só ten que purrala.

Minuto 29′,- (0-3),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Roberto novamente nunha gran xogada persoal , mete para Nico que tira, rechazando o porteiro é Santi Paz moi atento a xogada marca a pracer.

Minuto 39′,- Celso, lanza un gran disparo é o balón cando se colaba`pola a escadra, Villanueva saca unha man, salvando un gol cantado.

Minuto 47′,- Ocasión de un dianteiro do Seixo que Yeyo desvía a corner.

Minuto 58′,- Santi Paz, baixe de varios contrarios cedendolle o balón a Esteban que de un gran disparo saelle moi alto.

Minuto 72′,- Ocasión do dianteiro do Seixo Pesqueira, lanzando un gran tiro raso a cepa do poste respondendo Rafa Sierra con unha gran parada.

Minuto 75′,-(0-4,- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Contragolpe mortifero levado por Santi Paz, que salva a saída do porteiro marcándo un gol para enmarcar.

Minuto 81,-GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DO MORAÑA., Novo contagolpe levado por Esteban, que nunha xogada maestra mete para Santi Paz que salva a saída do porteiro para marcar un GOLAZOOOOOOOOOOO.-

Minuto 85′,- Gran xogada de Rúa por banda dereita que centra e Santi Paz, non chega ca testa por milimetros.

Minuto 86′,- (0-6),-GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Nico incansable durante toda a tarde rouba un balón é o borde da area é ante a desesperada saída de Villanueva, bateo a media saída.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés José Antonio Remelgado do Mar, facendo un moi bó arbitraxe, mostrou tarxeta amarela o xogador morañés Sayáns, por unha forte entrada a un contrario.

INCIDENCIAS: Partido xogado no Campo Do Cura en San Adrían, terreo de terra en nunhas condición irregulares. Tarde invernal con unha boa temperatura é choivas intermitentes. Nos minutos 41′, 65′ é 75′ tuveron que ser sustituidos Roberto, Yeyo é Esteban, por sobrecargas musculares.

Despois do encontro os xogadores repuxeron forzas no Mirador de Alba. Posteriormente os xogadores: Nico, Fuentes, Pedro, Juan, Yeyo, Rúa e os directivos Necho e Tino,  mercaron un décimo pra o sorteo do 22.12.12 no Bar Breixo o número 74.872. «SORTE»

DESTACADOS: Por o Seixo, José Santomé, Sergio Santomé é Juncal é polo Moraña todos estiveron a gran altura pero SANTI PAZ con cinco goles foi o gran protagonista, Celso é  o gardameta Rafa Sierra que inda que interveu en poucas ocasións cando o fixo foi con unha solvencia infinita.