Alevíns 5 – 0 S.C.D. Salcedo «B»

Nova victoria para uns Alevíns que están a facer unha tempada moi boa. Na mañán de hoxe venceron ao Salcedo «B» nun encontro que encarrilaron antes do descanso con vantaxe de 2-0 e que aumentaro ata o 5-0 final nos segundos 25 minutos. Gran traballo deste grupo de xogadores que seguen en liña ascendente e fan as delicias de toda a familia do Moraña. Vamos, rapaces!

Ficha técnica

Moraña C.F.: Breixo Oubiña, Eden, Héctor, Iago, DIego, Borja, Víctor, Omar, Brais, Dani e Breixo Ferrín

S.C.D. Salcedo «B»: Izan, Lucas, Mateo, Antón, Jairo, Breixo, Isma, Rubén, Xoel, Leire, Acuña, Samu, Diego e Mera.

Goles:  Hector Barreiro, Brais Candal, Dani Rei, Victor Couto e Diego Torres.

Indepo C.F. «B» 1 – 4 Cadetes

Victoria clara dos Cadetes na súa visita ao Príncipe Felipe. Un encontro que comezaron perdendo co gol de Hugo no minuto 10 pero ao que lle deron a volta antes do descanso, ao marcar Lucas e Jonathan. Na segunda metade os nosos non baixaron o pistón de de novo Lucas no 51 e Yosi no 60 batían a Hugo para deixar e electrónico en 1-4 e traer os puntos para Moraña. Bo traballo!

Indepo C.F. «B» Hugo, Diego, Sergio, Nhan, Samu, David, Demba, Hugo, Fabián, Javier e Hugo. Tamén xogaron Alberto e Mateo.

Moraña C.F.: Darío, Aleixo, Ethan, Yosi, Lucas, Bruno, Iker, Rubén, Rodri, Jonathan e Pablo Montáns. Tamén xogaron Héctor, Diego, Iker, Antón e Xoel.

Goles: 1-0 Hugo (min. 10); 1-1 Lucas (min. 15); 1-2 Jonathan (min, 37); 1-3 Lucas (min. 51); 1-4 Yosi (min. 60).

Xuveniles 1 – 1 A.C.D. A Seca

Encontro moi igualado o desputado polos nosos Xuveniles na mañán do sábado no Buelo. Partido traballado e no que os dous equipos puxeron todo para levar os puntos. Pero foi o Moraña quen, grazas ao gol de Abel na segunda metade levaba o gato a auga, vencendo pola mínima 1-0 e sumando tres puntos de ouro que asenta o equipo na zona media da táboa.

Moraña C.F.: Diego, Jorge, Anxo, Pablo, Abel, Álex, Domi, Jose, Damián, Aday e Dani F. Tamén xogaron Álvaro, Hugo, David e André.

A.C.D. A Seca: Javi, Bieito, Álvaro, Pablo, Jonathan, Ignacio, Álex, Duarte, Adri, Rivera e Lucas. Tamén xogaron Diego, Guillermo, Franco, Saúl e Carabias.

Goles: 1-0 Abel (min. 58)

Senior «B» 2 – 4 Ráp. Bahía C.F.

O filial pelexou o seu partido ata case o último minuto, buscando puntuar. Tras adiantarse o Bahía por medio de Manuel, Isaac empatou no 21. Un doblete de Pequeño antes do descanso deixaba o electrónico en 1-3. Na reanudación de novo Isaac poñía aos nosos a distancia de só un gol. Loitaron a reo os nosos por ese gol do empate e xa co Moraña volcado, no desconto Manuel facía o definitivo 2-4. A seguir!

Moraña C.F.: Iván, Juan, Adán, Jorge, Alexandre, David, Pereira, Isaac, David G., Dani e Rubén. Tamén xogaron Saúl, Rubén e Gabriel.

Ráp. Bahía C.F.: Alberto, Isaac, Miguel, Adri, Lucas, David, Pequeño, Eloy, Manuel, Bruno e Víctor. Tamén xogaron Pablo, Rubén, Pedro e Jorge.

Goles: 0-1 Manuel (min. 15); 1-1 Isaac (min. 21); 1-2 Pequeño (min. 28); 1-3 Pequeño (min. 32); 2-3 Isaac (min. 55); 2-4 Manuel (min 90+3)