O MORAÑA NOVAMENTE, CONSIGUE O  QUINTO ENCONTRO CONSECUTIVO SUMANDO PUNTOS. OS MORAÑESES FORON INFINITAMENTE SUPERIORES O AGERRIDO EQUIPO DO PONTECALDELAS, QUE NUNCA ARROXOU A TOALLA. OS DO CARNEIRO NOS PRIMEIROS 45 MINUTOS FIXERON  UN ENCONTRO CASI PERFECTO, CON UN FUTBOL DE MOITES QUILATES, DONDE A COLUMNA VERTEBRAL DO EQUIPO  FOI DETERMINANTE. NA SEGUNDA MITADE OS MORAÑESES XOGANDO A CONTRA, POIDERON METER UNHA GOLEADA DE ESCÁNDALO, PERO UNHAS VECES O EXCELETE GARDAMETA DO PONTECALDELAS, O MELLOR DO SEU EQUIPO, CON PARADAS EXTRAORDINARIAS É, EN OUTRAS,  POR O EXCESO DE COFIANZA DOS DIANTEIROS MORAÑES, IMPEDIRON QUE O MARCADOR FORA  MOITO MAIOR.

Na foto Santi Paz, autor de dous goles na tarde de onte.

ALIÑACIÓNS:

PONTECALDELAS: Roberto; Mendez, Arzua(49′ Bernabé), Villanueva, Prado; Diego, Lorenzo(36’Peleteiro), Alberto(24′ Miguel López); Peleteiro, Mauro(32’Alberto), David.

A.C.D. MORAÑA: Xabier Maté (80′ Vicente); Yeyo, Fernando Núñez, Juan, Fuentes(56′ Ventura); Nico(69′ Pedro), Goran Djorovic, Sayáns(46′ Eloy), Esteban(58′ Vari); Santiño é Santi Paz.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 2′,- Xogada de todo o equipo morañés con remate final de Santiño, detendo o porteiro.

Minuto 5′,- (0-1),- GOOOOOOL DO MORAÑA,-Pase en largo de Juan sobre Nico, este escapa por velocidade da sua marcaxe é, dende a liña de fondo da o pase da morte, remantando con un gran dereitazo Santi Paz o fondo da porteria.

Minuto 21′,- Xogada de Esteban por banda esquerda é o seu centro rematao Santi Paz, facendo unha gran parada Roberto.

Minuto 23,- Centro chut de Esteban, e o balón estrelase no largueiro.

Minuto 25,- Combinación perfecta entre Fernando Núñez e Goran Djorovic é este mete o balón a Santiño tirándo un gran disparo, saindo fora por pouco.

Minuto 26,- O dianteiro do Pontecaldelas tira a porta, detendo Xabier Maté.

Minuto 30,- (0-2),.-GOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, gran xogada de Fernando Núñez que mete entre liñas a Nico e este por velocidade vaise dos defensas contrarios é cando encara o porteiro cede a Santiño que xó ten que purrar o balón o fondo da porteria, xogada para enmarcar.

Minuto 35′,- Xogada dende o centro do campo de Goran Djorovic, pasándo o esferico a Santi Paz, detendo o gardameta o seu disparo.

Minuto 44′,- Ocasión do Pontecaldelas por mediación de David, detendo o seu disparo Xabier Maté.

Minuto 46′,- (1-2),- GOOOOOOOL DO PONTECALDELAS,- Forte chut do dianteiro Alberto, batendo o balón en Yeyo, descolocándo a Xabier Maté que reacciona facéndo un paradón, pero o rechace cae nos pes de David que xó ten que empuxala o fondo da porteria.

Minuto 50′,- Gran pase de Eloy a Nico, este vaise novamente por velocidade da sua marcaxe, e xó diante do porteiro detenlle o esférico.

Minuto 51′,- Quen si non, novamente Nico, vaixe do seu marcado e denda a liña de fondo, saca un centro espectacular é Santi Paz de cabeza marca un fermoso gol.

Minuto 56′,- Contraataque do Pontecaldelas con tiro final de Lorenzo, respondendo Xabier Maté con unha boa parada.

Minuto 75,- Pase perfecto de Goran Djorovic sobre Vari é, este xo diante de Roberto detenlle o disparo.

Minuto 79,- Novamente Vari, presentase xó diante do porteiro, detendolle novamente o esférico Roberto.

Minuto 81′,-Pase en profundidade de Santiño sobre Vari é só diante do porteiro o seu lanzamento sae fora por pouco.

ARBITRO: Axúbiou o encontro o colexiado pontevedrés Luciano Souto Souto, faendo un bó arbiraxe. Enseñou tres tarxetas amarelas os de Pontecaldelas, Mendez, Diego e Peleteiro é, os morañeses Santiño e Fernándo Núñez.

INCIDENCIAS: O encontro xogouse as SEIS DA TARDE no Municipal de Chan da Barcia en Pontecaldelas, con unhas instalación perfectas. Tarde noite moi fria, 8º. Por decisión técnica non saltou o campo o Morañés Rúa. Despois do encontro os morañeses xuntaronse no Restaurante O Puente de Pontecaldelas, para saborear a gastronomia da zona. Para rematar a merenda,  cantaronlle o FELIZ CUMPLEANOS o incondicional seguidor do equipo Pedriño,  non faltando a tradicional tarta é, as suas NOVE VELIÑAS. «FELICIDADES»

DESTACADOS: Por o Pontecaldelas é, sobre todos o gardameta Roberto, con un recital de paradas durante todo o encontro, por o Moraña, estiveron a gran altura, Fernando Núñez, Goran Djorovic é Nico.