Na foto Santi Paz, que onte xogou de porteiro erixíndose na figura do seu equipo.

UN MORAÑA ENCHIDO DE BAIXAS, É GOLEADO EN SOUTOMAIOR. OS MORAÑESES ACUDIRON Á CITA CON 13 XOGADORES XUSTOS E COA AUSENCIA DOS SEUS CATRO PORTEIROS. DE INICIO OCUPOU A PORTERIA O PICHICHI SANTI PAZ, QUE REALIZOU UN PARTIDO MOI COMPLETO REALIZANDO PARADAS DE AUTENTICO LUXO. NO MINUTO 66 E CANDO O MARCADOR SINALABA UN 3-1 O MISTER CAMBIOU DE PORTEIRO E ANTE A FALTA DE EFECTIVOS PUXO A SANTI PAZ EN PUNTA PASANDO A PORTEIRO O PUNTA NICO. OS MORAÑESES SAÍRON AO CAMPO MOI CONCENTRADOS E A PESAR DAS NUMEROSAS BAIXAS, LIBRARON UN EXCELENTE PRIMEIRO TEMPO ADIANTANDOSE NO MARCADOR NO MINUTO 29 CUN PRECIOSO GOL DE ESTEBAN, PERO PARA NON PERDER O COSTUME CANDO SOAMENTE FALTABAN 5 MINUTOS PARA FINALIZAR O PRIMEIRO TEMPO ENTROU A FATÍDICA PAJARA QUE ULTIMAMENTE NOS ESTA ACOMPAÑANDO E SERVEU PARA QUE OS CHOQUEIROS LLE DESEN A VOLTA AO ENCONTRO CUN INXUSTO 2-1. A CONTINUACIÓN XA FOI MOI DISTINTA E ANTE A FALTA DE RECAMBIOS NO EQUIPO, ESTE VIUSE MOI SUPERADO POLOS DE REDONDELA ENDOSANDOLLE 3 GOLES MÁIS.

ALIÑACIÓNS:

NETOS DA COCA: Alberto; Martinez(37’Rodrigo), Villar, Miguez, Couñago; Otero, Currás, Pedro; Barreiro, Alfonso e Alonso(36’Campos).

MORAÑA VETERANOS: Santi Paz (66′ Nico); Yeyo, Juan, Mario Costas, Fuentes; Nico, Fernando Núñez, Sayáns, Oscar(34′ Ventura); Esteban é Vari(Viki).

RADIOGRAFÍA DO ENCONTRO:

Minuto 13′,- Centro chut de Couñago, a defensa intenta despexar e cando o balón se colaba por a escadra, Santi Paz saca un man é envía o esferico a córner.

Minuto 28′,- Ocasión do Netos da Coca, despois de varios rechaces Alonso, en claro fora de xogo remata e o balón sae fora por pouco.

Minuto 29,- (0-1),- GOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, xogada por banda dereita, Yeyo pasa un balón en profundidade a Sayáns que se vai por velocidade é dende a misma liña de fondo da o pase da morte para que Esteban remate o fondo da rede batendo a Alberto por alto.

Minuto 36′,- Nun contraataque Otero plantase só diante de Santi Paz que envía a córner, facendo unha excelente intervención.

Minuto 39,- Gran remate do dianteiro do Netos Rodrigo e Santi Paz en gran parada sevía a córner.

Minuto 40′,- (1-1),- GOOOOOL DO NETOS DA COCA, despois de unha serie de rchaces na area Curras bate a Santi Paz con un tiro moi colocado.

Minuto 43′,- (2-1),- GOOOOOOL DO NETOS DA COCA, despois de varios rechaces da defensa morañesa colle o esferico Barreiro, enviando o balón o fondo da rede.

Minuto 63,- Ocasión de Sayáns que só diante do porteiro saelle un tiro defectuoso parando o porteiro.

Minuto 65,- (3-1),. GOOOOOOOOL DO NETOS, xogada pola banda dereita, marchándose por velocidade  Barreiro de Yeyo, sacando un bó centro é González libre de marca remata dende o punto de penalty ca testa o fondo da rede.

Minuto 75,- Xogada do Moraña que finaliza  Santi Paz detendo  o porteiro.

Minuto 78,- (4-1),- GOOOOOOOOL DO NETOS, contragolpe a cargo de Gonzalez e Couñago libre de marca bate a Nico.

Minuto 81′,-(5-1),- GOOOOOOOL DO NETOS, en pleno desconcerto morañés centro por banda esquerda de Alonso e Gonzalez de tiro cruzado volve a bater a Nico.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Carlos Alfonsín Gonzalez, realizando un excelente arbitraxe. Enseñou unha tarxeta amarela o xogador morañés Fernando Núñez, por unha forte entrada a un contrario.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no campo do O Candan en Soutomaior as sete da tarde,   con unha temperatura de 15º é choivas intermitentes.

DESTACADOS: Por o Netos, Couñago, Barreiro, Otero e Gonzalez. Por o Moraña gran actuación de Santi Paz na porteria e Sayáns.