ESTA CLARO QUE O ANO 2012 NON É O DO MORAÑA DE VETERANOS, POIS DENDE QUE SUESTE INICIO A LIGA, TODO FOI UN CÚMULO DE ADVERSIDADES, POIS AS LESIÓNS SE CEBARON COS XOGADORES DE MORAÑA, CHEGANDO A ESTAR NA ENFERMARÍA ATA DOCE XOGADORES, SE A ISTO ENGADIMOS BAIXAS POR MOTIVOS DE TRABALLO, POIS QUE IMOS DICIR, POIS QUE VIRÁN TEMPOS MELLORES E TODOS ESPERAMOS QUE ESES TEMPOS SE INICIEN XA COA INMINENTE CHEGADA DO ANO 2013.

Na foto o gardameta Vicente que disfrutou dos 90′.

CON RESPECTO AO PARTIDO DE ONTE, MÁIS DO MESMO, O MISTER MORAÑES COS ONCE XUSTOS PARA EMPEZAR O PARTIDO E COMO SE ADOITA DICIR NA CASA DO FERREIRO COITELO DE PAU E EN MINUTO 20 DO PRIMEIRO TEMPO CELSO UN DOS XOGADORES MAIS CARISMATICOS COS QUE CONTA O MORAÑA, TEN QUE ABANDONAR O TERREO DE XOGO POR UNHA PICADA NA PERNA DEREITA. O PARTIDO FOI BASTANTE BONITO PERO HAI QUE RECOÑECER QUE NESTA OCASIÓN OS DE REDONDELA FORON SUPERIORES E O CATEIRAN VICENTE TIVO QUE RECOLLER ATA EN SEIS OCASIÓNS O ESFÉRICO NO FONDO DA PORTARÍA, OS MORAÑESES ESTIVERON A BO NIVEL, PERO SE MARCANDO TRES GOLES FOSE DE CASA ANTE UN DOS GALLITOS DA CATEGORÍA, POUCO MÁIS PÓDESE DICIR.

ALIÑACIÓNS:

NETOS DA COCA:López,David,José Carlos,Coñago; Daniel,Luis Andrés,Pablo; Marcos, Ignacio(46′ Isidoro) y Alfonso(29′ Adrian).

MORAÑA C.F.:Vicente; Ventura, Yeyo, Nuñez, Fuentes; Nico, Goran, Sayáns, Stoikov(64′ Pedro);  Celso (20′ Roberto) é Santi Paz.

BIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 5?,- (1-0).- GOOOOOOOOOOOOL DO NETOS, Luis Andrés vaise por velocidade de Yeyo é Nuñez e fai o primeiro da tarde.

Minuto 10?,- Volea de Stoikov que a piques estivo de entrar.

Minuto 20?.- Celso ten que abandoar o terreo de xogo, lesionado.

Minuto 23?,-(2-0),- GOOOOOOOOOOL DO NETOS, .Ignacio mete para Alfonso que gaña novamente a espalda a defensa é despois de salvar a saida de Vicente só ten que purrala o fondo da rede.

Minuto 24,- Ocasión de Santi Paz, respondendo o porteiro con unha gran parada enviando o balon a córner.

Minuto 27,- Lanzamento de Daniel que Vicente envía a córner.

Minuto 28′,- Gran xogada de Nico por banda dereita con remate de Santi Paz que deten o porteiro.

Minuto 30?,- Gran tiro de Santi Paz que deten o porteiro.

Minuto 36?,- Pifiada entre Vicente e Fuentes que é aproveitada  por Adrián que lanza un forte disparo é Vicente envía a córner rectificándo o seu erro anterior.

Minuto 46?,-(2-1),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Stoikov, en gran xogada mete para Santi Paz, que desfaise da sua marca é recorta distancias.

Minuto 58,-(3-1),-.GOOOOOL DO NETOS DA COCA,- Adrian lanza dende o borde da area e marca.

Minuto 61?,- Gran tiro de Santi Paz pero vaise alto.

Minuto 65?,-(4-1),- GOOOOOOOOOOOOL DO NETOS,Isidoro bate a Vicente de tiro cruzado.

Minuto 67?,-(4-2),-GOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Xogada de Nico por banda dereita que centra é Santi Paz remata ca testa o fondo da rede.

Minuto 76,-(5-2),- GOOOOOOOOOOOL DO NETOS, Xogada de toda a dianteira local que finaliza Adrián enviando o balón o fondo da rede.

Minuto 77,-(6-2),-GOOOOOOOOL DO NETOS,- Daniel mete para Alfonso que gaña a espalda a defensa e marca.

Minuto 78′,- Gran tiro de Nuñez, lucindose nunha gran parada o porteiro local.

Minuto 81,-(6-3),- GOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Sayáns dende o borde da area, lanza un forte disparo é bate o bó gardameta López.

Minuto 85,- Xogada de toda a dianteira do Moraña, que finaliza Pedro con un gran remate que vai o largueiro co porteiro batido.

Minuto 89,- Gran xogada de Santi Paz, que desbarata o porteiro enviando o balón a córner.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Francisco Crespo Trujillo, facendo un moi bó arbitraxe, pasando totalmente desapercibido como os bos arbitros. Enseñou duas tarxetas amarelas os locais Pablo é Marcos é unha o morañés Nico.

INCIDENCIAS: Partido xogado no Campo do O Candán en Sotamaior (herba sintética) en moi boas condicións. Tarde moi agradable con unha temperatura de  18º.

Despois do encontro os xogadores repuxeron forzas no Restaurante Avenida (socio protector do Moraña C.F.) en Arcade.

DESTACADOS: Por o Netos da Coca, Marcos, Adrian, Daniel é Luis Andrés, por o Moraña Goran, Roberto é Santi Paz .