O MORAÑA EN CAÍDA LIBRE. OS MORAÑESES NUNHA TARDE ACIAGA DE FÚTBOL, DEIXAN ESCAPAR UNHA VITORIA QUE NUNCA SE DEBEU ESCAPAR. O PARTIDO A PRIORI PRESENTÁBASE MOI DOADO PARA OS DO CARNEIRO, POIS OS PORTEÑOS SE PRESENTABAN COS ONCE XUSTOS PARA DISPUTAR O ENCONTRO E ENCHIDO DE BAIXAS, FALTÁNDOLLES OS SEUS XOGADORES MÁIS IMPORTANTES. OS MORAÑESES PUIDERON GOLEAR NOS PRIMEIROS 45 MINUTOS, PERO OS SEUS DIANTEIROS NON SOUBERON APROVEITAR AS MÚLTIPLES OCASIÓNS QUE SE LLE PRESENTARON DIANTE DO BO GARDAMETA DO PORTAS. OS VISITANTES, CHEGARON NUNHA SOA OCASIÓN A PORTA E MARCARON. CON ESTA DERROTA AOS MORAÑES COMPLÍCASELLE MOITO MANTER A CATEGORÍA E CREMOS QUE SE NON HAI UN CAMBIO ROTUNDO DOS XOGADORES E NON CAMBIAN DE ACTITUDE, TEÑEN TODAS AS PAPELETAS PARA QUE O PRÓXIMO ANO SEXAN UN EQUIPO DE SEGUNDA.

Na foto Ventura o único que se salva do desastre colectivo dos seus compañeiros na tade de onte.

MORAÑA: Rafa Sierra (46′ Fernando) ; Ventura (46?Yeyo ), Juan (69′ Velay), Toño, Fuentes(46 ‘ Stoicov); Yeyo (32′ Esteban), Sayáns, Nuñez, Roberto; Nico é  Santi Paz.

PORTAS:Lino; Prego, Pablo, Abuin, Diz; Portas(35′ Fontán), Conles, Martinez; José María, García, Santos.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 8?,-Ocasión de Roberto que o seu tiro desvía a defens  xórner..

Minuto 24?,- Ocasión para o Morña que Yeyo cede a Nico é este só diante do porteiro detenlle o balón..

Minuto 26?,- O xogador do Portas Abuin saca unha falta e o balón sae rozando o longueiro.

Minuto 30′,. Centro chut de Yeyo que o gardameta Lino esta a piques de introducir na porteria, saindo o balón a córner.

Minuto 35,- Santi Paz presentase diante de Lino, desviando o balón a corner ca perna.

Minuto 40′,- Nova ocasión clarisima de Santi Paz, só ante o porteiro, tira peta o balón na cepa do poste, cando tiña toda a porteria para él.

Minuto 45’,- (0-1),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO PORTAS, Martinez, aproveitase de un carrusel de fallos de toda a defensa do Moraña, incluindo o porteiro é marca.

Minuto 68?,- Ocasión do Portas, centro de Abuín é Martinez remata ca testa fora.

Minuto 75?,- Ocasión do porteño García, que tira demasiadoi cruzado.

Minuto 78,- Ocasión de Santi Paz é cando ía rematar, anticipase un defensa, enviándo o balón a córner.

Minuto 80?,-Gran tiro de García, que rechaza Fernando.

Minuto 90?,- Ocasión de Santi Paz, que quixo entrr co balón na portería pero Lino fixose ca pelota.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Rey Fierro , bó arbitraxe do  sr. colexiado, pasando totalmente desapercebido durante os 90 minutos, debido a gran deportividade de ambos conxuntos, no tivo que mostrar tarxetas.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Municipal de Valga, boa tarde pra a practica do fútbo con unha temperatura moi agradable (17º)., con un terreo de xogo en excelentes condicións. Despois do encontro os xogadores morañeses é como xa vén sendo habitual, xuntaronse o Mesón Luya en Caldas de Reis.

DESTACADOS: Por o Moraña, nesta ocasión só se salva o veteran Ventura é por o Portas o gardameta Lino, Martinez é Pablo.