Os morañeses presentaronse na terra do Grove co problema que non tiñan porteiro, Xabier Maté por temas profesionais e Vicente baixa de última hora por encontrarse con gripe,  o mister tivo que inventarse un novo porteiro é ante o asombro de aficionados e propios xogadores tivo o coraxe de elexir  nada maís e nada menos que  o pichichi do equipo Santi Paz é a verdade que acertou de pleno,  pois durante os trinta minutos que ocupou a porteria o cancerbeiro morañés fixo paradas de auténtico luxo, posteriormente sería cambiado porque chegou o terceir porteiro Fernando é, a verdade que este tamen foi determinante  no triunfo do Moraña, facendo  paradas de autentico mérito.                                           Na foto o gardameta Fernando uns dos destacados de encontro.

O entroido morañés foi moi cruel co equipo do Grove, enterrando o Meco na sua propia casa no  seu primeiro acto festivo no remoderado campo de Lampans, con unhas instalación marabillosas(herba sintéctica). Con este triunfo os morañeses arrebatallen o 8º posto os das Rias Baixas, relegándos a 9ª posición.O equipo de Rúa  suma a friolera de 25 puntos dos últimos 30 en xogo.

Os xogadores do Moraña estiveron todos a gran altura, pero unha vez maís e como xá ben sendo de costume a sua columna vertebral composta nesta ocasión por o cancebeiro Fernando,  Fernando Núñez, Goran Djorovic, Celso é mais tarde tarde Santi Paz, rescatado da porteria, foi determinante,  facéndo en moitos momentos do encontro un fútbol de alto nivel.
ALIÑACIÓNS:
MECOS., C.F. Miguel(46’Alfonso); Taboada, Trelles(63’Meís), Otero, Servando; Bouzada, Castro(26’Estevez), Chaves; Martines, Loís, Rodríguez.
A.C.D. MORAÑA: Santi Paz (30′ Fernando); Yeyo, Fernando Nuñez, Juan, Sayáns; Nico(46′ Rafa Sáez), Mario Costas(65′ Fuentes), Goran Djorovic, Viki(30′ Esteban); Celso(68′ Nico) é Vari(31′ Santi Paz, 85′ Rúa).
RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:
Minuto 5′,- (o-1),- GOOOOOOOOOOLAZOOOOO DO MORAÑA: Vari en gran xogada pase a Celso que dende o borde da area lanza un zambombazo, entrando a media altura pegado o poste sin que o porteiro poida facer nada.
Minuto 15′,- Nova falta o borde da area que Celso pasa para o desmarque de Yeyo é este só diante da porteria tira e o balón sae fora por pouco.
Minuto 26′,- Xogada do Mecos por mediación de Martinez, centra,  rematando de cabeza Rodríguez dentro da area pequena , respondendo con unha gran parada o gardameta Santi Paz.
Minuto 30′,- Cambio no Moraña, entra o gardameta Fernando (chegou tarde por compromisos gastrónomicos) por Santi Paz.
Minuto 31,- Novo cambio, sae Viki, dando entrada a Santi Paz.
Minuto 33′,- En pleno dominio local lanza un tiro impresionante o xogador Lois, respondendo Fernando con un paradón extraordinario a mesma escuadra, esta xogada foi determinante para o triunfo morañés.
Minuto 38′,- Centro por banda dereita do xogador do Mecos Martinez, rematando Trelles é lucindose novamente o cancerbeiro morañés.
Minuto 40′,- Novo tiro dende fora da area de Martinez é nova resposta de Fernando.
Minuto 45′,- Saque de esquina de Martinez, rematando Lois as mans de Fernando.
Minuto50′,- Xogada de Goran Djorovic, rematando Mario Costas, saindo o seu tiro fora.
Minuto 59′,- Nova oportunidad do Mecos por mediación de Martinez, auténtica pesadilla pra a defensa morañesa, que só nun man a man con Fernando, lanzando un impresionante tiro, respondendollo o cancerbeiro con outra impresionante parada.
Minuto 67′,- Centro de Martinez por banda dereita é remata o largueiro Rodríguez.
Minuto 75′,- Nova xogada da dianteira do Mecos por mediación de Rodríguez,  pasándolle maxistralmente a Martinez que volve a lanzar outo mesil impresionante e o balón novamente peta no largueiro.
Minuto 76′,- (0-2),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, en pleno dominio locatario, fantastico contraataque a través de Goran Djorovic,  pasa a Santi Paz e este tras driblar a varios contrarios cedelle o balón a Esteban que dende o bode da area lanza un gran disparo batendo a o gardameta Alfonso.
Minuto 79,- En pleno desconcerto do equipo locatario Esteban novamente esta a punto de marcar, saindolle o balón fora.
Minuto 85′,-(0-3),- GOOOOOOOOOOOOOLAZOOOOOOOO DO mORAÑA, O mariscal Núñez, dalle un impresionante pase a Santi Paz, que ante a saida desesperada do porteiro faille unha vaselina, marcándo un extraordinario gol.
ARBITRO: Axúbiou o encontro o colexiado pontevedrés J. Aldao, facéndo un extraordinario arbitraxe, aplicándo en todo momento a ley da ventaxa, demostrando en todo momento unha gran autoridad,  sen necesidad de mostrar tarxeta algunha durante todo o encontro.
INCIDENCIAS: Encontro xogado no Minicipal de Lampans en San Vicente do Mar, herba sintética, con unha maravillosas instalacións, tarde primaveral con unha temperatura de 16º.
DESTACADOS: Por o Mecos, Martinez, Lois, Rodríguez é Otero. Por o Moraña estiveron todos agran altura, pero merecen unha mención especial, o gardameta Fernando, Yeyo, Fernando Núñez,  Goran Djorovic, Esteban, Santi Paz é Sayans.