O QUE LLE ESTÁ A PASAR AO MORAÑA VETERANOS ESTA TEMPADA NON É NORMAL, TODOS OS PARTIDOS SON IGUAIS, DOMINA, PRÁCTICA BO FÚTBOL, CREA INNUMERABLES OCASIÓNS DE GOL, PERO…….. NON DEFINE. O SÁBADO PASADO EN CAMBADOS SE TIVESE UN CHISCO DE SORTE CARO O GOL, TERÍANSE IDO AO DESCANSO CUN O-3 OU 0-4, PERO A VERDADE QUE ESTE ANO NON ESTÁ A TER SORTE DE CARA O GOL, OS MESMOS CAMBADESES NON SE CRÍAN QUE NO DESCANSO REMATASE CUN RAQUÍTICO 0-0. NADA MÁIS CONTINUARSE A SEGUNDA PARTE E OS ROJILLOS CUN BAIXÓN MONUMENTAL NOS CINCO PRIMEIROS MINUTOS ENCAIXARON OS DOUS GOLES MARCADOS POR LÓPEZ É BUGALLO, VER PARA CRER, NIN ELES MESMOS DABAN FE DO QUE ESTABA A SUCEDER, NO MINUTO 80 OS MORAÑESES RECORTABAN DISTANCIAS POR MEDIACIÓN DA NOVA PERLA MORAÑESA OSCAR É NO 85 OS DO CARNEIRO RECLAMARON UN PENALTY POR DERRUBAMENTO DENTRO DA ÁREA A SANTI PAZ QUE O SR. COLEXIADO NON VIU OU NON QUIXO VER.

Na foto Esteban, baixa de última hora por unha dolencia lumbar.

ALIÑACIÓNS:

Polo CAMBADOS xogaron: Rodrigo, Rey, Sebastian, Hermida, López, Portas, Diego, Casais, Diaz, Martinez, Miguel, Núñez y Bugallo.

MORAÑA C.F.: Rafa Sierra;  Yeyo (55′ Stoikov), Toño, Sayáns, Fontes (44? Ventura); Nico (44′ Velay), Nuñez, Mario Costa, Oscar ; Celso (60′ Nico) é Santi Paz.

ARBITRO: Axubioú ou encontro ou colexiado pontevedrés J. Aldao, realizando un bó arbitraxe, mostrando tarxetas amarelas o local Rey é os morañeses Nico é Mario Costas.

INCIDENCIAS: Partido xogado nas instalacións dos  Campos do Pombal, de herba sintetica en boas condicións, e tarde fria, 9.

Despois do encontro os xogadores repuxeron forzas nun centrico local de Cambados, invitados por Rafa Sierra co motivo dos seus 31 anos » FELICIDADES».

DESTACADOS: Por o Cambados Bugallo é por ou Moraña,  Toño é  Oscar.