O «TRIDENTE» VOLVE A RELUCIR, BREOGAN, GORAN DJOROVIC E SANTIÑO, UN AUTÉNTICO ESPECTACULO FUTBOLISTICO. OS MORAÑESES VISITABAN DORRÓN, AGOBIADOS POR UNHA RACHA DE XORNADAS SIN GAÑAR, E OFRECENDO UNHA IMAXEN MOI POBRE NOS ÚLTIMOS ENCONTROS. SAIRON TAN MENTALIZADOS OS DO CARNEIRO, QUE NO MINUTO 25 XA INAGURABAN O MARCADOR, TRAS UN GRAN GOL DE SANTIÑO. A OFENSIVA DO TRIDENTE UNEUSE CELSO, CO CAL OS MORAÑESES ERAN MOI SUPERIORRES A OS DE SANXENXO. O INTERNACIONAL YUGOSLAVO SACOU O BISTURI PRA ABRIR A O RIVAL DENDE O CIRCULO CENTRAL HASTA A PORTERIA, DE FORMA MAXISTRAL E CONTINUADA.

ALIÑACIÓNS:

BAR O COMPADRE: Moras; Samuel, Gerardo, Castro, Juan Carlos; Duran, Miguel(24′ Pablo Paz), Rafael;Outón, Veiga(70′ Casimiro), Maceiro.

A.C.D. MORAÑA: Gaspar; Juan, Rafa Saez(46′ Fuentes), Yeyo, Sayans; Velay(65′ Ventura), Breogan, Goran Djorovic, Oscar(35′ Pedro); Celso(77′ Vari) e Santiño.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 14,. Gran tiro de Santiño, saindo o balón preto do poste.

Minuto 20., Novo lanzamento de Santiño, rechazando o gardameta.

Minuto 23,. Santiño marchase por velocidade e ante a saida do porteiro pícalla por riba, pero moi froxo, dandolle tempo a defensa pra despexar o balón.

Minuto 25,. GOOOOL de Santiño, contragolpe do Moraña por banda ezquerda de Sayans, chegándolle o balón a Santiño que cruza o balón ao fondo da porteria. (1-0)

Minuto 27,. Ocasión de Sayans que o porteiro bota a fora.

Minuto 36,. GOOOL do Compadre, falta de entendemento entre Yeyo e Gaspar, o balon rebota no dianteiro Miguel que de carambola entra na porteria. (1-1).

Minuto 59,. Falta a o borde da area do Compadre que saca Celso e o seu dispararo bate na cruceta da porteria.

Minuto 60,. Ocasión do Compadre a través de Miguel e o seu lanzamento sae fora.

Minuto 70,. Saque de falta de Outón, enviando Gaspar o balón a corner.

Minuto 71,. GOOOOL do Moraña, Goran Djorovic de forma maxistral pasa a Santiño, que de bonito cabezazo faille unha vaselina a o porteiro, que inda ahora anda buscando o esferico. (1-2).

Minuto 85,- Como sempre o de sempre, Santiño lanza un disparo cruzado, saindo o balón fora por pouco.

Minuto 90,. Lanzamento do diantreiro do Compadre Pablo Paz, desviando a corner Gaspar.

ARBITRO: Axobiou o encontro o colexiado Pontevedrés Juan Lorenzo Falcón, con un boo arbitraxe. Mostrou tarxetas amarelas  a o xogador do Dorrón Castro,  e por o Moraña a Breo por rematar a o fondo da porteria un remate coa mán.

INCIDENCIAS: Partido xogado  no Campo do Cruceiro en Dorrón (terreo de xogo de terra), as cinco da tarde con un calor asfixiante (30º).

DESTACADOS: Por o Bar o Compadre, o porteiro Moras, Veiga e Outón e por o Moraña «O TRIDENTE» Breogan, Goran Djrovic, Santiño e o gardameta Gaspar.