O MORAÑA VETERANOS, NOVAMENTE IMPONSE AO SEU RIVAL DUNHA FORMA CLARA E CONTUNDENTE, MOSTRÁNDOSE UN EQUIPO MOI SOLVENTE, REALIZANDO UN PARTIDO EXTRAORDINARIO NO FERMOSO CAMPO DE FÚTBOL DA LANZAZA. DURANTE OS NOVENTA MINUTOS SEMPRE FORON SUPERIORES AO BO CONXUNTO DE DORRÓN OU BAR COMPADRE. OS MORAÑESES MANEXARON O ENCONTRO AO SEU ANTOLLO. AO DESCANSO FÓRONSE CUN O-2 NO MARCADOR. A FALTA DE TRES ENCONTROS PARA O FINAL DE LIGA, OS MORAÑESES CONSOLÍDANSE NA 9ª POSICIÓN DA TÁBOA CLASIFICATORIA. O GARDAMETA RAFA SIERRA A MEDIADOS DO SEGUNDO TEMPO LESIONOUSE NA MAN ESQUERDA, SENDO BAIXA PARA  DUAS SEMÁNS COMO MÍNIMO.

Na foto Rafa Sierra, lesionado no partido de onte.

ALIÑACIÓNS:

BAR O COMPADRE: Alberto; Dacosta, Outon, Romero, González; Salgueiro, Lores, Prieto(28’Garrido); Rea, Lobato(46’Maceira), García.

A.C.D. MORAÑA: Rafa Sierra; Eloy, Juan, Yeyo,, Fuentes(39′ Ventura); Nico, Sayáns, Núñez, Esteban(46′ Oscar); Celso(46’Pedro) e Santi Paz.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 1,- Ocasión de Santi Paz que tira fora.

Minuto 7′,- Santi Paz presentase diante do porteiro e este despexa o balón.

Minuto 8′,- O xogador do Bar Compadre  Lobato, lanza un gran disparo que deten moi ben Rafa Sierra.

Minuto 25′,-(0-1),- GOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA,- xogadoón de Santi Paz para Celso que devolve novamente e o gran tiro de Santi Paz o rechaza o porteiro e Nico libre de Marca envía o fondo da porteria.

Minuto 35′,-(0-2),-GOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA,- contragolpe dos morañeses e Celso nunha bonita parede marcha só e ante a saida do porteiro regateo e marca a pracer.

Minuto 37′,- Tiro de falta do xogador local Romero, detendo Rafa Sierra en dous tempos.

Minuto 40′,- Ocasión do Bar Compadre que desbarata Rafa Sierra, cando o balón colabase na porteria.

Minuto 54′,- Centtro chut de Oscar e para o bó porteiro Alberto.

Minuto 56′,-(1-2),- GOOOOL DO BAR COMPADRE, Centro de Outón e saida en falso de Rafa e o se despexe caelle na cabeza de Rea que marca. Nesta xogada lesionouse o porteiro morañés Rafa Sierra, que tuvo que seguir no partido por non ter porteiro suplente.

Minuto 71′,- Gran xogada de Santi Paz, salindo o seu disparo alto.

Minuto 74,- Nova ocasión de Santi Paz, que desbarata Alberto.

Minuto 75′,-(1-3),- GOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, quen si non, Santi Paz vaise por velocidade de todos os defensas que lle saen o camiño incluido o porteiro e marca un gran gol.

Minuto 78′,- Nuñez saca unha maxistral falta e o gardameta saca o balón da mesma escadra.

Minuto 81,- Oscar esta a piques de marcar enviando Alberto a corner.

Minuto 85′,-(2-3),- GOOOOOOL DO BAR COMPADRE, Romero lanza un gran trallazo dende fora da area e bate a un mermado Rafa Sierra.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Sr. Aldao, realizando un moi bo arbitraxe. Enseñou tarxetas amarelas os xogadores do Bar Compadre Alberto e Casimiro por o Moraña vírona Oscar, Sayáns e Nico.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Campo do Noalla, na Lanzada, con unhas instalacións espectaculares (herba sintética). Temperatura veraniega (25º). Despois do encontros os morañeses foron celebrar o trinfo a un furancho da zona.

DESTACADOS: Por o Bar Compadre o porteiro Alberto, Romero e Outón. Por o Moraña todos estiveron a unha gran altura sobresalendo Santi Paz e Sayáns.