Os Alevíns do Moraña recibiron na mañán de hoxe ao Umia C.F. dentro da 26ª xornada de Liga. O equipo de Juan López, aínda con baixas, competiu neste encontro, pero non logrou sacar os puntos.

Adiantouse cedo o Umia, cun gol de Abel no minuto 12. Xa a remolque e buscando a igualada, Anxo marcou en propia meta o segundo no 29. Este foi o resultado ao descanso.

Na segunda parte, Domi recurtou distancias facendo o 1 a 2 no minuto 40, pero o Umia certificou a victoria con goles de Abel (min. 49) e Cristian (min. 59). Ao final dos 70 minutos, 1 a 4 para os visitantes.

Ánimo e a seguir traballando Alevíns!!

Moraña C.F. 1 – 4 Umia C.F.

Moraña C.F.:Óscar, Dani Fontán, Anxo, Álvaro, Sergio, Pablo, Yoel, Domi, Álex, Lucas, Amestoy, Rubén, Mateo e André.

Umia C.F.:
Fernando, Alejandro, Sergio, Álex, David, Borja, Cristian, Abel, Daniel, Lucas, Álvaro, Alejandro, Pablo e Nicolás.

Goles:
0-1 Abel (min.12); 0-2 Anxo p.p. (min. 29); 1-2 Domi (min. 40); 1-3 Abel (min. 49); 1-4 Cristian (min. 59).