O MORAÑA SUMA E SEGUE, DOS ÚLTIMOS 21 PUNTOS POSIBLES, CONSEGUIU 19, TODO UNHA BARBARIDADE  DE PUNTOS OBTIDOS, ESTÁ A PASAR O MELLOR MOMENTO DA TEMPADA,  TANTO EN XOGO COMO EN RESULTADOS, LEVÁNDO A FRIOLERA DE SETE ENCONTROS SIN COÑOCER A DERROTA (SEIS VICTORIAS E UN EMPATE, CON 24 GOLES A FAVOR E SÓ 5 ENCONTRA). ESTA TARDE VOLVEU A BRILLAR CON LUZ PROPIA, DANDO  UN GRAN RECITAL DE FUTBOL NOS PRIMEIROS 45 MINUTOS, CREANDO MOITISIMAS OCASIÓNS DE GOL.  NOVAMENTE VOLVEU A DESLUMBRAR A COLUMNA VERTEBRAL DO EQUIPO, CAPITENEADA POR O SERBIO GORAN DJOROVIC,  OFRECÉNDO UN GRAN EXPECTACULO FUTBOLISTICO. NA SEGUNDA PARTE DEDICOUSE A NADAR E GARDAR A ROUPA, CEDÉNDOLLE A INICIATIVA O PORTONOVO QUE NUNCA CHEGOU A INQUIETAR A META DE XABIER  MATÉ, POR O CONTRA OS DO CARNEIRO REALIZARON MULTIPLES CONTRAATAQUES, POÑENDO EN SERIOS APUROS O META VISITANTE ANDRÉS PÉREZ.

Na foto, Fernando Núñez, uns dos destacados do encontro.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D. MORAÑA: Xabier Maté; Yeyo(50′ Eloy, 80′ Ventura)), Juan, Fernando Núñez, Sayáns(52′ Fuentes); Nico(70′ Oscar), Goran Djorovic, Mario Costas, Santi Paz(85′ Viky); Santiño e Vari(46′ Celso).

PORTONOVO., C.F. : Andrés; Diego, Pérez, Bruno, Martinez; Torres, Ares, Miguel; Durán(38′ Silva), Francisco(García), De León(28′ Maziño, 55’Torres).

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 4′,- (1-0),- GOOOOOL DO MORAÑA,- Goran Djorovic, mete un gran pase a Sayáns lanzado o ataque e este cede a Nico que libra de marca, anota un bonito gol.

Minuto 15′,- Gran xogada de Fernando Núñez, que mete o esferico entre liñas a Santi Paz, que só ante o porteiro tiralle as mans.

Minuto 24′,- Xogada individual de Santiño, saindolle o disparo fora.

Minuto 37,- Nova xogada de Santi Paz, detendolle o seu disparo o porteiro.

Minuto 41,- Xogada de toda a dianteira do Moraña, con remate final de Mario Costas, saíndo o balón  fora.

Minuto 50,. Gran xogada de Goran Djorovic, que mete o balón para Santiño e o seu remate estrellase no poste.

Minuto 51,- Xogada de Sayáns que centra e Nico remata fora.

Minuto 62′,- (1-1).- GOOOOL DO PORTONOVO, xogada por banda esquerda de García e o seu centro-chut, bate no poste e entra na porteria.

Minuto 67′,-(2-1),- GOOOOOOOL DO MORAÑA, Santiño baixe de varios contrarios é o derriban dentro da area o Sr. Colexiado pita penalty encargándose de lanzalo o mesmo Santiño, engañando o porteiro de forte tiro a media altura.

Minuto 71,- Saque de esquina de Celso, rematando de cabeza Santi Paz é o balón sae fora por pouco.

Minuto 80′,- (3-1),-GOOOOOL DO MORAÑA, nova xogada de Santi Paz é o seu centro o remata dende fora da area Celso, lanzándo un zurdazo sin que o porteiro poida facer nada. GRAN GOL.

ARBITRO: Axúbio o encontro o cantabro Pérez Burull, do colexio de Pontevedra, realizándo un perfecto arbitraxe, aplicándo moi ben a ley da ventaxa e demostrándo unha moi boa preparación fisica. Mostrou  unha tarxeta amarela o morañés Santiño é duas amarelas os do Portonovo Francisco é Pérez.

INCIDENCIAS: Encontro xogado as 6,15 horas da tarde no Municipal de Valga, a segunda parte xogouse con luz artificial. Tarde fria 12º. Por decisión técnica non saltaron o terreo de xogo os morañeses, Vicente é Rúa, Pedro tampouco xogou por sentir molestias no xeonllo dereito cando estaba a  realizar o precalentamento.

DESTACADOS: Por o Portonovo, Francisco, Ares e Durán, por o Moraña todo o equipo estivo a gran altura, sobresaíndo a potencia de Juan,  a maestría de  Fernando Nuñez é,  o todo poderoso Goran Djorovic.