O MORAÑA VETERÁNS, SE LLE ESTA A FACER O INCIO DA TEMPADA DEMASIADA DURA, POIS A MAIORIA DOS SEUS XOGADORES NON CHEGAN NIN O 50% DO SEU RENDEMENTO, E UN EQUIPO CON UNHAS INTERMITENTES ALARMANTES, POIS E CAPAZ DE XOGAR DEZ, QUINCE MINUTOS A GRAN RITMO,  OFRECENDO UN GRAN EXPECTACULO FÚTBOLISTICO COMO LOGO EN CINCO MINUTOS TIRAR TODO POR A BORDA, COMO PASOU ONTE NA TARDE VERANIEGA NO MUNICIPAL DE MIRALLOS. ADIANTARONSE OS MORAÑESES CON UN GRAN GOL DE SANTIÑO, TRAS UNHA GRAN XOGADA DO MELLOR XOGADOR SOBRE O TERREO DE XOGO, CELSO, QUE ESTA A PASAR POR UN GRAN MOMENTO DE FORMA E ANOTANDOSE DOUS DOS TRES GOLES DO MORAÑA DE AUTÉNTICO LUXO. A DEFENSA  MORAÑESA,  ESTA A MOSTRAR DENDE QUE SE INICIOU A LIGA UNHAS PAXARAS LAMENTABLES, ENCAIXANDO GOLES DE AUTÉNTICA VERBENA, POIS O EQUIPO DO GROVE SIN FACER NADA,  PUXOSE NUN 1-3 NA PRIMEIRA PARTE,  GRAZAS OS AGASALLOS LOCAIS, TAMEN E CERTO QUE SI ADEFENSA É A MEDIA  ANDA  A VELAS VIR , OS DIANTEIROS NON ESTAN NO SEU MELLOR  MOMENTO, DESAPROVEITANDO MOITAS É CLARAS OCASIÓNS DE GOL É, SI A ESTO UNIMOS QUE O MISTER TUVO A ÚLTIMA HORA AS BAIXAS DO GARDAMETA VARELA, GORAN  É FERNANDO NUÑEZ, POIS XA QUEDA TODO DITO. ESPERAMOS QUE OS XOGADORES SE POÑAN AS PILAS E NA PRÓXIMA SAIDA A PONTECALDELAS SUMEN O PRIMEIRO TRIUNFO DA TEMPADA, QUE XA VÉN SENDO HORA.

Na foto Celso, o mellor xogador na tarde de onte con dous goles de auténtico luxo.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D. MORAÑA: Fernando(75’ Vicente), Fuentes(32’Ventura), Juan, Yeyo, Velay;  Nico (40’ Stoikov), Mario Costas, Celso, Esteban (20’Sayáns); Santiño é Santi Paz.

MECOS.: Santiago; Taboada (19’ Estevez), Lado, Muñiz, Dominguez; Mario(27 Ochoa), Martinez, Castro; Alvarez, Filgueira, Costa.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 3?,- (1-0) GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, gran xogada de Celso que mete para Santiño que ante a saida do porteiro picalla por riba, bonito gol.

Minuto 5?,- (1-1),- GOOOOOOOOL DO MECOS, Nico fai una falta o borde da area, a lanza Martinez e Fernando en semifallo non despexa o balón e vai o fondo da rede..

Minuto 7?,- (1-2),- GOOOOOOOOL DO MECOS, Mario erra nun pase, entregandolle nos pes o balón a Costa, que só ten que empurrala a rede.

Minuto 10?,- Penalty de libro a Santiño é o arbitro faise o parvarolo.

Minuto 11’,-.Esteban cede para Santi Paz que coa portería para él envía alto.

Minuto 14,- Ocasión de Santiño que só diante do porteiro tiralle as maus.

Minuto 21?,- (1-3), GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MECOS, Saque de corner de Martinez, que remata dende o punto de penalty ca testa a pracer Costa totalmente soliño.

Minuto 30?.- Ocasión de Santi Paz, que deten o porteiro..

Minuto 60?,- (2-3), GOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Xogada de Santi Paz para Celso que de gran chut envia o fondo da rede.

Minuto 74?,-(3-3),- GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, falta o borde da area que executa Celso e de gran disparo é salvando a barreira bate a Santiago.

Minuto 75?,-(3-4) GOOOOOOOOL DO  DO MECOS , xogada do visitante Castro que despois de regatear a toda a defensa do Moraña, plantase dinate do porteiro para marcar o gol do triunfo.

Minuto 80’,- Ventura tira un gran chut, rozando o largueiro.

Minuto 87,- Xogada de Santi Paz que se presenta só diante do porteiro e lle deten o balón.

Minuto 90’,- Barullo na area do Mecos, fallando os dianteiros do Moraña en varios rechaces.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Ignacio Rey, tragándose un monumental penalti da area do Grove, sinalou duas tarxetas amárelas os xogadores morañeses Nico e Mario Costas é catro o Mecos,  Estevez en duas ocasións, Filgueira e Mario.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Municipal de Mirallos, con unha temperatura moi agradable (25º), con un terreo de xogo en excelentes condicións. Debutou nas filas morañesas o xogador Stoikov, procedente do equipo a Rula. Despois do encontro os xogadores morañeses é como xa vén sendo habitual, xuntaronse no Mesón O Pouso .

DESTACADOS: Por o Moraña, só se salva Celso que fixo un partido soberbio, é  por o Mecos, o gardameta Santiago, Castro, Filgueira e Martinez.