A VERDADE QUE VISTO O VISTO, O QUE LLE ESTÁ Á PASAR ESTE ANO AO MORAÑA NON É NORMAL, CHEGOU EN MÚLTIPLES OCASIÓNS, XOGOU UN FÚTBOL DE ALTOS KILATES, COMANDADO POLO SERBIO GORAN DJOROVIC, BAIXO UNHA TARDE DE VERÁN CUNHA CALOR SUFOCANTE (30º), TIVO A POSESIÓN DE BALÓN DURANTE OS 90′, PERO COMO SEMPRE O DE SEMPRE, O AROUSA SEN CHEGAR A PORTA MARCA DOUS GOLES QUE LLE SABEN A GLORIA, A VERDADE QUE OS PORTEIROS LOCAIS RAFA SERRA E VARElA NON ESTAN TENDO SORTE NA SÚA NOVA ANDAINA POLO FÚTBOL VETERANO, POIS TRÁTASE DE DOUS GRANDES GARDAMETAS QUE ATA A DATA NON TIVERON SORTE NOS SEUS PARTIDOS QUE LEVAN DISPUTADOS, OS MORAÑESES EN ATAQUE TAMPOUCO ANDAN FINOS POIS NON É NORMAL CREAR INNUMERABLES OCASIÓNS DE GOL E NON SER CAPAZ DE PERFORAR A PORTERIA RIVAL. PERO DO QUE SE ESTAMOS SEGUROS É QUE DE SEGUIR NESTA LIÑA NON TARDARAN EN CHEGAR OS TRIUNFOS,

Na foto Goran Djorovic, uns dos destacados no encontro de onte.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D. MORAÑA: Rafa Sierra (46′ Varela); Yeyo(72’Eloy), Juan(46′ Toño), Mario Costas(65′ Sayáns), Fuentes (60′ Ventura);  Nico (70’ Stoikov), Goran Djorovic, Sayáns (46′ Fernando Nuñez), Esteban (46′ Velay, 80′ Roberto)Celso(75′ Ezi) é Santi Paz.

Por o Arousa xogaron: Gomez, Rodiño, Pérez, Pablo, Fernández, Ramiro, Punín, García, Señoráns, Gonzalez, Iglesias, Abalo, Canto, Cora, Boveda y Ramón García.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 7?,- (0-1) GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DO AROUSA, Disparo dende maís de 40 metros de Ramón Gonzalez, e incomprensiblemente marca por o centro da porteria ante un despistadisimo Rafa Sierra.

Minuto 11’,-.Esteban cede para Santi Paz que coa portería para él envía alto.

Minuto 14,- Ocasión de Celso que só diante do porteiro tiralle as maus.

Minuto 20′,- Gran xogada de Nico por banda dereita e o seu centro no encontra rematador.

Minuto 22,- Falta o borde da area que saca maxistralmente Celso e o balón vai o largueiro.

Minuto 25,- Gran xogada de Goran, sacando un bó disparo ca zurda e o balón vai novamente o largueiro

Minuto 30?.- Ocasión de Santi Paz, que deten o porteiro..

Minuto 37′,- Xogada de Santi Paz acabando en Gol é incomprensiblemente o Sr. Colexiado pita  falta a favor do Moraña, error garrafal que o mesmo colexiado recoñeceu o final do partido.

Minuto 65?,-(1-1) GOOOOOOOOL DO  DO MORAÑA ,Derribo de Santi Paz dentro da area, señalando o Sr. Colexiado o máximo castigo, lanzando o Serbio Goran Djorovic, engañando o porteiro en conseguindo o tanto do empate.

Minuto 60’,- Santi Paz, presentase diante do porteiro detendo este.

Minuto 65,- (1-2), GOOOOOOOOL DO AROUSA, en pleno dominio morañes Nuñez  dende o centro do campo é ante a presión de un adversario cede un balón o porteiro Varela, este faise un lio mumental co balón nos pes, dandolle a un contrario e este marca a pracer VER PARA CREER.

Minuto 87,- Xogada de Stoicov que se presenta só diante do porteiro e tira demasiado cruzado..

Minuto 88,-(2-2),- GOOOOOOOOOOL DO MORAÑA, Santi Paz regatea a varios contrarios e ante a desesperada saida do porteiro bateo por baixo.

Minuto 90’,- Barullo na area do Arosa, fallando os dianteiros do Moraña en varios rechaces.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Juan Carlos Suarez Méndez, bó arbitraxe do colexiado pontevedrés, inda que cometeu un erro grande o anularlle un gol os morañeses por non aplicar a ley da ventaxa, ensinou duas tarxetas amárelas os xogadores morañeses  Mario Costas é Stoikov e sete os arousanos Rodiño en duas ocasións, Punín, Señoráns, Ramón, Iglesias e Canto.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Municipal de Mirallos, con unha temperatura auténtica de veran (30º), con un terreo de xogo en excelentes condicións, donde se está a notar a man do coidador do campo Nazáreo Núñez, debutou nas filas morañesas o xogador Ezi, que inda que dispuxo de poucos minutos demostrou unhas excelentes cualidades. Por decisión técnica non saltaron o terreo de xogo Rúa é Vicente, inda que este último estuvo a piques de entrar, pero tras empatar o Moraña  o mister prefireo reservalo para o próximo encontro.Despois do partido os xogadores morañeses fixeron unha visita a nova sede social do Club, encontrándose esta con unhas instalación impresionantes,  posteriormente xuntaronse no Mesón O Pouso .

DESTACADOS: Por o Moraña, Goran Djorovic, Nico, Celso é o central Toño, que conforme vai tendo minutos esta a demostrar que se trata de un central moi agerrido, atento sempre o corte é con un bó desprazamento do balón. Por o Arousa o seu gardameta, que salvou o seu equipo de unha goleada  e Diego Señoráns.