O MORAÑA, SUMA E SEGUE. OS DO CARNEIRO SUMAN XÁ A CUARTA XORNADA CONSECUTIVA SEN PERDER, LIBRANDO UN GRAN PARTIDO CONTRA O BÓ CONXUNTO DE MARIN. PARTIDO MOI IGUALADO, DE PODER A PODER,  DONDE FOI DETERMINANTE O DEBUTANTE MORAÑÉS FERNANDO NUÑEZ, SENDO O VERDUGO DO SEU EX-EQUIPO O MERENDERO. FERNANDO NUÑEZ ENTROU NO TERREO DE XOGO OS 46 MINUTOS , ADUEÑÁNDOSE DO CENTRO DO CAMPO, DIRIXINDO OS SEUS NOVOS COMPAÑEIROS COMO SI LEVASE XOGANDO CON ELES INFINIDAD DE   ENCONTROS É, PERMITINDOSE MARCAR O GOL DO EMPATE  DENDE O CENTRO DO CAMPO, O VER QUE O PORTEIRO VISITANTE ESTABA  ADIANTADO, ENTRANDO O ESFÉRICO  POR A MESMA ESCUADRA, UN AUTÉNTICO GOLAZO.

Na foto Esteban, uns dos destacados do encontro.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D. MORAÑA: Xabier Maté; Eloy (46’Fernándo Nuñez), Juan, Yeyo, Fuentes(46′ Oscar); Nico (46’Vari, 82′ Pedro), Mario Costas(79’Nico83’Ventura), Sayáns, Esteban(80»Viki); Santiño e Santi Paz.

MERENDERO., C.F.

Fermín(46’Rodríguez); Moldes, Bernal(46’Felipe), Modesto, Daniel;Mauricio, Pereira(46′ Gago), Crespo; Santos, Pazos(46’Pedro), Portas.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 7′.- Xogada de toda a dianteira do Moraña con tiro final de Santi Paz, que para o porteiro.

Minuto 20′, (0-1),- ¡ GOOOOL DO MERENDERO!! Santi Paz perde un balón no centro do campo, pasándo en profundidade Daniel  sobre Pereira, que ante a saida de Xabier Maté, bateo por baixo.

Minuto 22′,- Gran xogada de Santiño, cedéndolle o esferico a Esteban que tira e o balón vai fora por pouco.

Minuto 51′,- Gran tiro do dianteiro do Merendero Maurico, respondendo Xabier Maté con unha sensacional parada.

Minuto 65′,- Boa xogada de Santi Paz dentro da aréa sendo derribado por un contrario é, o Sr. Colexiado di que non pasou nada.

Minuto 75′,- ¡ GOOOOOOOLAZO DO MORAÑA!! Fernando Núñez, recupera un balón no centro do campo e sen pensalo e vendo o porteiro adiantado, lanza un tremendo zapatazo, colándose o esférico por a mesmisima escadra. GOOOOL PARA ENMARCAR.

Minuto 79′,- Xogada de toda a dianteira do Merendero con tiro final de Pazos, respondendo novamento Xabier Maté con unha gran parada.

Minuto 80′,- Xogada por banda esquerda de Esteban, rematando Santi Paz e detendo o gardameta.

Minuto83,-Nova xogada do Moraña con remate final de Santiño, detendo o gardameta.

ARBITRO: Axubíou o encontro o colexiado pontevedrés Luis Manuel García López, estándo a altura dos equipos, librando un perfecto arbiraxe.Mostrou tarxetas amarelas os morañeses Nico e Santi Paz é por o Merendero a Felipe e Daniel.

INCIDENCIAS: O  encontro xogouxe no Municipal de Figueroa (Valga) as 6,30 horas da tarde, tendo que encenderse os focos a temperatura fria 8º. Por decisión técnica no saltaron o terreo de xogo Vicente e Rúa é, por o Merendero tampouco xogou Gómez.

DESTACADOS: Por o Merendero, todo o conxunto,  sendo o mellor equipo que nos visitou na presente tempada. Por o Moraña tamen estuveron todos a gran altura, merecéndo unha destinción especial o debutante Fernándo Núñez é o xogador de banda esquerda Esteban, facendo un gran partido convertíndose na auténtica pesadilla da defensa visitante.