Na foto, o gardameta Fernando, uns dos destacados na tarde de hoxe.

UN MORAÑA CON MOITAS BAIXAS, FAI O RIDUCULO CONTRA UN AMANECER, QUE CO MINÍMO ESFORZO LEVASE OS TRES PUNTOS. OS MORAÑESES FORON DIANTE NO MARCADOR HASTA O MINUTO 42, DONDE FOI SANCIONADO CON UN PENALTY MOI RIGUROSO QUE TRANSFORMA O DIANTEIRO CASTRO, TRAS PARAR INICIALMENTE FERNANDO, APROVEITANDO NOVAMENTE O RECHACE PARA FACER TABLAS. OS MORAÑESES SÓ ESTUVERON CENTRADOS NOS PRIMEIROS 30 MINUTOS DO PARTIDO, XOGANDO TODOS PARA UN E UN PARA TODOS, PERO A PARTIR DE AHÍ,  CADA UN QUISO FACER A GUERRA POLA SUA CONTA E FOI UNHA CARICATURA DE EQUIPO. MOITO TERAN QUE CAMBIAR OS MORAÑESES SE QUEREN ENDEREZAR O RUMBO.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D. MORAÑA: Fernando; Ventura, Yeyo, Juan, Fuentes; Eloy(67′ Rúa, 83 Eloy), Sayáns, Celso, Oscar; Pedro e Nico.

AMANECER: Santiago; Caneda, Miguel Castro, Luis Otero(37′ Carlos Otero), Blanco; Francisco Castro, Javier Otero(37′, Dominguez; Viñas, Alfonso(38′ Godoy, 80′ Muñiz), Jorge Castro.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto ., 5,- GOOOOOL DO MORAÑA (1-0), Gran pase en profundidade de Pedro sobre Nico, que por velocidade vaise dos seus marcadores e ante a saida do porteiro, bateo por baixo.

Minuto., 8,- Nova xogada de Pedro a Nico e este pasa a Eloy que cede a Oscar, que a porteria valeira tira fora.

Minuto 10,- Roubo de balón do dianteiro do Amanecer Alfonso, que só diante de Fernando fai unha extraordinaria parada o gardameta.

Minuto 19,- Gran tiro de Pedro que sae fora por moi pouco.

Minuto 30,- Contraataque do Amanecer con un gran tiro de Javier Otero que Fernando envía a córner.

Minuto 42,- GOOOOOOL DO AMANECER (1-1)Penalty moi riguroso de Juan sobre Francisco Castro, e o lanzamento de este o rechaza Fernando,  para aproveitar novamente o dianteiro do Amanecer para igualar o marcador.

Minuto 78,- Lanzamento de Celso dende o borde da area, saendo fora por pouco.

Minuto 86,- GOOOOOOOOL DO AMANECER (1-2)Falta de Juan o borde da area grande, lanzandoa maxistralmente Blanco, salvando a barreira e marcando  pola misma escuadra.

Minuto 88,- GOOOOOOL DO AMANECER (1-3) O Moraña volcado na area contraria, e sorprendido nun contragolpe, marchándose dende o centro do campo por velocidade Carlos Otero e ante a desesperada saida de Fernando bateo por baixo.

ARBITRO: Suso, do Colexio de Pontevedra, en liñas xerais ben, inda que no penalty foi moi riguroso. Expulsou o xogador do amanecer Miguel Castro e enseñou tarxetas amarelas os xogadores do Moraña, Juan e Fuentes.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Municipal de Campaña (Valga) , con unha temperatura moi agradable para a práctica do futbol (18º). Por decisión técnica non xogou Vicente.

DESTACADOS: Por o Amanecer Dominguez, Viñas, Blanco e Jorge Castro e por o Moraña e de destacar a Fuentes que a pesar de estar lesionado aguantou os  noventa minutos estoicamente, o gardameta Fernando, Sayáns, Nico e Pedro.