O MORAÑA VETERANOS, VOLVE POLAS ANDADAS. NOVAMENTE SAE DERROTADO POR UN ARCADE QUE EN NINGÚN MOMENTO CHEGOU A INQUIETAR A PORTERÍA MORAÑESA. UNHAS DAS XOGADAS CLAVES DO ENCONTRO FOI NO MINUTO 35′ CANDO SANTI PAZ TEN QUE SER SUSTITUIDO POR LESIÓN,  QUEDANDO OS DO CARNEIRO SIN O MELLOR DIANTEIRO MORAÑÉS,  PERO COMO XA VÉN SENDO HABITUAL E COMO UNHA REPETICIÓN DOS ÚLTIMOS ENCONTROS CANDO SÓ FALTABAN CINCO MINUTOS PARA A FINALIZACIÓN DO ENCONTRO, OS ARCADIENSES APROVEITARON A PÁXARA DOS XOGADORES  MORAÑESES PARA LEVARSE UN BOTÍN CON MOITA FORTUNA. OS MORAÑESES LEVARON SEMPRE A INICIATIVA DO PARTIDO FALLANDO MULTIPLES OCASIÓNS CLARISIMAS  PARA MARCAR E EN FÚTBOL SE NON MARCAS NON PODES GAÑAR.

Na foto o debutante Rafa Sierra o cal non tivo culpa nos goles encaixados.

Aliñacións:

A.C.D. MORAÑA: Rafa Sierra; Sayáns, Juan, Yeyo, Fuentes(70′ Ventura); Nico(40′ Vari), Mario Costas(84′ Viki), Núñez, Esteban(40′ Oscar75′ Esteban); Celso é Santi Paz(42′ Nico).

ARCADE., C.F.: Bouzón; Acuña(72′ Collazo), Seoane, Gómez, Juan(52’Rafael); Casal, Rúa, Gil(59’Cuñago); Sobral(12′ Rafael),(24′ Sobral)’, Landín e Vila.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 6′,- Aqui poido estar a clave do encontro, gran xogada de Nico por banda dereita e o seu centro o remata o fondo da porteria Esteban é, o Sr. Colexiado inexplicablemente anula un tanto totalmente legal, por enteder que estaba en fora de xogo.

Minuto 11′,- Contaataque do Arcade e Sobral  vendo a Rafa Sierra adiantado, lanza o esferico bombeado sainda por riba do largueiro.

Minuto 18′,- Gran xogado de Santi Paz, saindo o seu remate fora por pouco.

Minuto 25′,- Novamente Santi Paz remata demasiado cruzado.

Minuto 28′,- Gran xogada de Esteban por banda esquerda e o seu centro e rematado por Santi Paz,  só diante da porteria fora.

Minuto 35′,- Minuto fatidico para o Moraña, Santi Paz sae novamente lesionado do campo.

Minuto 60′,- Nico vaise do seu marcador e casi sen angulo tira e deten o porteiro.

Minuto 65′,- O xogador do Arcade Landin, fai un centro-chut e casi entra na porteria.

Minuto 81′,- (0-1),- GOOOOOOOOOOOOOL DO ARCADE, boa xogada de Landin que pasa a Rafael e este bate a Rafa de tiro cruzado.

Minuto 83′,- Gran oportunidad de Nico só diante do porteiro é remata fora.

Minuto 91′,- (0-2),- GOOOOOOOOOL DO ARCADE, Sobral baixe de Yeyo e de tiro cruzado bate a Rafa.

ARBITRO: Axubioú o encontro o colexiado pontevedrés Manuel Martinez, cometendo un grave error o anularlle o Moraña un  gol legal. Fora de esa xogada  o Sr. Colexiado estuvo ben.

INCIDENCIAS: Encontro xogado no Muinucipal de Valga,  nunha tarde veraniega (23º). Despois do encontro os xogadores do Moraña xuntaronse no Cerveceria  Luya en Caldas de Reis,  donde foron invitados por o propietario da Cafeteria,  Varela, próximo fichaxe para o Moraña Veteráns para a próxima tempada.

DESTACADOS: Por o Moraña Sayáns, Núñez e Santi Paz, a pesar dos poucos minutos que estuvo no campo. Por o Arcade, Seoane, Casal, Vila é Sobral.