S.D. Puentearnelas 0  – 2 Benxamíns

Bo partido os dos Benxamíns este xoves, para certificar a primeira posición do grupo D3. Dominanos o xogo sen conceder ocasións claras, solo algunhas aproximacións. Abrimos o marcador con gol de Héctor que aproveita un balón fora da área despois dun saque de esquina, mediada a primeira parte.
Diego conduce hasta a frontal donde cun bo tiro fai o segundo e definitivo gol do encontro, pouco antes de rematar a primera parte. Na segunda non se moveu o marcador, nos con moitos cambios de posicións, seguimos dominando pero sin concretar as ocasións das que dispuxemos.

S.D. Puentearnelas: Nerea, Manu, Roi, Iago, Rubén, Pepe, Miguel, Eloy, Javi, Borja, Dani e Álex.

Moraña C.F.: Breixo Oubiña, Diego Torres, Xabi, Omar, Dani, Breixo Ferrín, Héctor, Xoel, Samu, Fabio, Manuel e Enzo.

Goles: Héctor e Diego

Benxamíns 6  – 0 E.F.B. Moañesa «B»

Último partido de liga o desta maña co que conseguimos o pleno de victorias no grupo D3 nun bo encontro. Os nosos Benxas dominaron todo o partido e na primeira parte non permitiron ningún tiro a portería. Ainda que creando ocasións non foi hasta cando mediada a primeira parte cando chegaron os goles, o primeiro de Diego cun tiro o borde da área e só un minuto despois Manu facía o segundo tras un centro de Enzo.
O marcador non se moveu ata os ultimos dez minutos cando chegou a avalancha de goles por parte dos locales A pesares de que antes se dispuxeron dalgunhas ocasións, non se conseguiu marcar.
Sería Diego o que comezou a serie co terceiro, dous minutos despois Enzo (ainda que lle anularon un antes por fora de xogo). O quinto e o sexto foi de volta cousa de Diego que no día de hoxe fixo poker.
Noraboa aos nosos Benxas, campións deste grupo D3 e que recibiron o pasillo dos Xuveniles que xogaron a continuación.

Moraña C.F.: Lucas, Diego Torres, Brais, Manuel, Dani, Breixo Ferrín, Hétor, Enzo, Xabi, Breixo Oubiña, Xoel e Borja.

Moraña C.F.: Iker, Dani, xabi, Xavi, Óscar, Enzo , Juan, Thiago, Magariños, Sánchez e Nico.

Goles: Diego (4), Manu e Enzo.

Café Bar O Freixo Marín F.S. – Infantiles

Este encontro quedou aplazado para o vindeiro martes ás 19:30 en San Pedro (Marín).

Xuveniles 4 – 1 Unión Dena C.F.

Os Xuveniles chegaban a esta penúltima xornada de liga con opcións de materializar o ascenso matemático sacando un punto na casa ante o Unión Dena C.F. Pero os nosos quixeron pechar este ascenso cunha clara victoria que é o broche de ouro a unha grandísima temporada deste grupo. E non só por este ascenso, se non pola gran aportación de moitos xogadores deste plantel ao primeiro equipo do Clube, o obxectivo prioritario do noso fútbol base.

Pereira encarrilou a victoria no minuto 11, pero Raúl fixo a igualada no 27. Non deixou Leroy que se chegara con empate ao descanso, marcando o 2-1 no 35. Na segunda metade os goles de Pablo Grande (min. 60) e de Chenlo no desconto certificaban a victoria e un ascenso merecido de categoría. Noraboa, rapaces, gran traballo!! Agora a descansar e a preparar a vindeira tempada!!

Moraña C.F.: Iván, Isma, Anxo, Lucas, Rubén, Álex, Pereira, Mateo, Pablo mouriño, Leroy e Pablo Grande. Tamén xogaron Abel, Domi, Aday, Chenlo e Dani Fontán.

Unión Dena C.F.: Iván, Diego, Dani, Héctor, Sergio, Xabi, Óscar, Javi, Dani, Raúl e Brais. Tamén xogaron Ricardo, Dani, Edu e Kevin.

Goles: 1-0 Pereira (min. 11); 1-1 Raúl (min. 27); 2-1 Leroy (min, 35); 3-1 Pablo Grande (min. 60); 4-1 Chenlo (min. 92).