S.D. Puentearnelas  –  Benxamíns

O encontro dos nosos Benxamíns quedou aplazado par ao vindeiro xoves.

Infantiles 1 – 6 S.D. Puentearnelas

Os Infantiles recibiron no Buelo na mañán do domingo ao Puentearnelas, nun encontro no que os visitantes foron superiores e marcaron diferenzas dende o comezo. Nos primeiros 20 minutos fixeron catro goles que poñían una vantaxe clara no electrónico. Brais e Anxo aumentaron a distancia, e Mateo fixo o gol morañés antes do descanso. Na segunda metade non se moveu o marcador, sendo este 1-6 co que se foi ao descanso o resultado definitivo.

A seguir traballando, rapaces!!

Moraña C.F.:  Darío, Aleixo, Diego, Yosi, Iker, Rubi, Nico, Rodri, Pablo, Bruno e Mateo. Tamén xogaron Óscar, Iago, Anxo, Maneiro e Antón.

S.D. Puentearnelas Sergio, Gabriel, Anxo, Cristian, Joaquín, Brais, Fabeiro, Yago, Mateo, Breixo e Adrián. Tamén xogou Samu.

Goles: 0-1 Yosi (p.p, min. 2); 0-2 Brais (min. 4); 0-3 Adri (min. 18); 0-4 Brais (min. 20); 0-5 Brais (min. 22); 0-6 Anxo (min. 23): 1-6 Mateo (min. 38).

Xuveniles 5 – 0 Catoira S.D.

Victoria contundente no Buelo dos Xuveniles ante o Catoira S.D. que os pon nunha moi boa situación para acadar o ascenso de categoría ao consolidar a segunda posición no grupo. Os nosos comezaron mandando poñéndose por diante cedo, co gol de Pereira no minuto 12. Pablo Grande poñía o 2-0 antes do descanso.

Na segunda metade os Xuves non baixaron o pistón, e cun doblete de Mateo (54 e 67) e un gol máis de Raúl (min. 85) certificaron tres puntos chave que os poñen con 17 e como segundos nesta fase de ascenso. Na próxima xornada, un encontro que pode ser definitivo ante o Unión Dena no Buelo. Vamos!!!

Moraña C.F.: Iván, Isma, Anxo, Lucas, Rubén, Álex, Pereira, Mateo, Pablo mouriño, Leroy e Pablo Grande. Tamén xogaron Raúl, Domi, Aday, Chenlo e Dani Fontán.

Moraña C.F.: Víctor, Alex, Yoel, Juan, Adri, Iker, Joel, Abel, Rodri, Martín e Hugo. Tamén xogaron Miguel, Pedro, Millán e Yeray.

Goles: 1-0 Pablo Grande (min. 33); 1-1 Pablo (min. 83); 2-1 Leroy (min. 84).