Benxamíns 0 – 4 Barro C.F.

Derbi de Benxamíns na mañán do sábado no Buelo, entre os nosos rapaces e os veciños do Barro C.F. Os nosos comezamon ben o partido, presionando arriba e non permetindo sair o Barro do seu campo, pero pouco a pouco os visitantes comezaron a eludir esa presión e deles foron as o acasions mais claras. Pese a isto, chegouse ao descanso con empate sen goles.
Xa ma segunda parte, adiántase o Barro tras un saque de esquina. Dous goles de falta directa e unha boa finalización tras un roubo na saída do balón aumentaron a conta ata o 0-4 final. A seguir, rapaces!

Moraña C.F.: Lucas, Diego, Xabi, Brais, Manuel, Dani Enzo, Xoel, Breixo Oubiña, Fabio, Héctor e Borja.

Barro C.F.: Lucas, Diego, Xabi, Brais, Manuel, Dani Enzo, Xoel, Breixo Oubiña, Fabio, Héctor e Borja.

Xuveniles 3 – 5 Catoira S.D.

Derrota clara dos xuveniles na súa visita ás Lombas. Os nosos víronse cedo por detrás no marcador, polo madrugador gol de Rodri no minuto 6. Un tanto que condicionou o encontro, xa que o Catoira pechou ben os espazos e non deixaba xogar cómodos aos nosos. No 26 Miguel e no 34 Martín puxeron unha clara distancia antes do descanso. O gol dos nosos chegou case co pitido final, cando Dani Fontán batía a Víctor e facía o definitivo 3-1. Toca seguir remando, rapaces!!

Catoira S.D.:  Víctor, Álex, Yoel, Pablo, Adri, Miguel, Lucas, Abel, Rodri, Martín e Hugo. Tamén xogaron Juan, Pedro, Jorge, Millán e Miguel.

Moraña C.F.:  Iván, Isma, Abel, Pereira, Pablo Grande, Domi, Pablo, Leroy, Aday, Damián e Dani Fontán. Tamén xogaron Álvaro, Raúl, Hugo, Jorge e Chenlo.

Goles: 1-0 Rodri (min. 6); 2-0 Miguel (min. 26); 3-0 Martín (min. 34); 3-1 Dani Fontán (min. 88).