Biberóns 3 – 1 S.C.D. Salcedo

Bo partido dos bibes hoxe no Sagrado. Partido equilibrado entre os dous equipos. Pero nunha gran xogada na que Manu leva o balón pola banda e pase o hueco que aproveita Xoel pa adiantarse no marcador. Resultado co que se chega ó descanso.
Na segunda parte sigue a igualdade no xogo pero sin claras ocasións de gol. Aos tres minutos da reanudación da segunda parte saque de esquina que remata Manu o fondo da rede.
Pouco despois marca o Salcedo, balón solto na frontal, e gran tiro que entra rozando o largueiro.
A falta de cinco minutos po remate Manu fai o terceiro dende fora da area cun tiro axustado o pau.
Resultado co que chegamos o final do partido.
Bo traballo e a seguir.

Moraña C.F.: Lucas, Manu, Xabi, Xoel, Iñaki, Gabi, Mauro, Erik, Dylan e Fabio.

Goles: Xoel e Manu (2)

S.C.D. Salcedo 5 – 4 Benxamíns

Encontro cheo de emoción o que viviron os Benxamíns no Príncipe Felipe, ante a S.C.D. Salcedo. Un encontro con moitos goles no que os locais se puxeron 2-0 antes dos 10 primeiros minutos con goles de Xián e Lois. Pablo recurtaba no 12, pero Lois poñía máis terra de por medio. Na segunda metade, de novo Lois aumentaba a renda, pero os nosos reaccionaron e cos goles de Mario e Lucas poñían un emocionante 4-3. A falta de 3 minutos, Alberto poñía o 5-3 que parecía definitivo, pero Mario no último minuto fixo o gol que sellaba o resultado de 5-4. Bo traballo e a seguir.

S.C.D. Salcedo:  Manu, Dani, Lois, Alberto, Xian, Noa, Uxío, Adrián, Borja, Brais e Álex.

Moraña C.F.:  Antón Alfonsín, Joel, Pablo, Pedro, Mario, Fer, Aarón, Lucas, Antón Bernárdez, Xurxo e Héctor.

Goles: 1-0 Xian (min. 2); 2-0 Lois (min. 9); 2-1 Pablo (min. 12); 3-1 Lois (min. 23); 4-1 Lois (min. 37); 4-2 Mario (min. 23); 4-3 Lucas (min. 47); 5-3 Alberto (min. 47); 5-4 Mario (min. 50).

C.D. Beluso 1 – 4 Infantiles

Visita ao Morrazo dos nosos Infantiles para xogar nas Laxes ante o C.D. Beluso. Un partido no que os locais colleron vantaxe cedo, co gol de Diego no minuto 10. Pero antes do descanso, xa se consumou a remontada do Moraña, cos goles de Álvaro no 25 e de Hugo no 36. Na segunda metade, Álvaro fixo dous goles máis no 51 e no 57 para certificar un hattrick e deixar o marcador no definitivo 1-4. Noraboa!

C.D. Beluso:  Yeray, Alexandre, Raúl, Iván, David, Fran, Dani, Kevin, Diego, Manu e Fernando. Tamén xogaron Ales, Álvaro, Jose Luis e Paula.

Moraña C.F.:  André, Saúl, Álvaro, Sergio, Pablo Mouriño, Mateo, Abel, Jorge, David, Hugo e Aday. Tamén xogaron Damián, Alex, Joel, Marta e Raúl.

Goles: 1-0 Diego (min. 10); 1-1 Álvaro (min. 25); 1-2 Hugo (min. 36); 1-3 Álvaro (min. 51); 1-4 Álvaro (min. 57).

Cadetes 1 – 4 A.C.D. A Seca

Encontro clave dos Cadetes na recta final de Liga, no que se enfrontaban á A.C.D. A Seca no Buelo. Os visitantes comezaron forte, adiantándose no minuto 14 por medio de Juan. Con este 0-1 se chegou ao descanso. Na reanudación, nada máis comezar Juan Rodríguez facía o 0-2, o que obligou ao Moraña a aumentar os riscos. Rego recurtaba no 55 poñendo emoción co 1-2, pero Rubén e Juan Rodríguez con dous goles deixaban o marcador no definitivo 1-4. Con este resultado, o noso rival acadaba o ascenso. Dámoslle a noraboa!

Moraña C.F.:  Óscar, Anxo, Dani Fontán, Lucas, Amestoy, Edu, Álex, Pereira, Domi, Rego e Jonathan. Tamén xogou Iván García.

A.C.D. A Seca.:  Iker, Pablo, Ignacio, Nelson, Juan, Braulio, Kevin, Gabriel, Rubén, Juan e Oliver. Tamén xogaron Pablo, Andrés, Dopazo, Josué e Jon.

Goles: 0-1 Juan (min. 14); 0-2 Juan Rodríguez (min. 43); 1-2 Iván Rego (min. 55); 1-3 Rubén (min. 71); 1-4 Juan Rodríguez (min. 73).