O Moraña deixou escapar unha boa oportunidade o sábado pasado de sumar os tres puntos, pois chegou a levar unha ventaxa no marcador de dous goles, os morañeses seguen co mesmo problema de todas as tempadas o non contar con un gardameta que poida asistir a todos os encontros.

Moraña C.F.: Nico (65′ Toño); José, Toño, Juan, Fuentes; Stoikov (40′ Velay(65′ Nico)), Mario Costas, Goran, Ventura(44′ Pedro); Yeyo (60′ Rafa Saez) é Esteban.

Montajes Iglesias: Balboa; Dios, Barreiro, Paz, Abal, Filgueira, Fariña, García, Mariño, Gonzalez, Barreiro, Amancio, Solla, Riveiro, Varela, Justo é Argibay.

ARBITRO: ´José Castrelo Dabouza (Mal)

AMONESTACIÓNS: Tarxetas amarelas pra os locais: García é Varela, polo Moraña T.A. pra Mario Costas.

GOLES:

Minuto 30′ (0-1),- Espectacular pase de Goran a Esteban, que por velocidade vaise dos seus defensores é ante desesperada saida do porteiro picalla por riba.

Minuto 60′ (0-2),- Gran xogada de toda a dianteira e novamente Esteban de tiro raso bate a Balboa.

Minuto 79′ (1-2),- Falta o borde da area morañesa, que executa Varela, batendo o circunstancial porteiro Toño.

Minuto 93′ (2-2),- Dubidoso penalty señalado a José, que lanza Varela, batendo novamente a Toño.