• Derrota inesperada a domicilio contra o colista da categoría.

• Os nosos non tiveron unha boa tarde nun encontro marcado polas condicións climatolóxicas.

Xornada 8 do Grupo V da 1ª Autonómica na que o Moraña visitaba Porriño para enfrontarse ao Pontellas.

Dende o inicio, o Pontellas mostrou a súa intención de impoñer o seu xogo no terreo de xogo. Os locais comezaron a tecer oportunidades, buscando desequilibrar o marcador. E non tardaron moito en facelo. No minuto 12, conseguiron abrir o marcador. O Moraña, sen embargo, non ía permitir que o Pontellas controlase o partido. Os nosos foron gañando terreo e dispuxeron dalgunhas ocasións, pero sen obter o empate.

O segundo tempo comezou cos dous equipos loitando incansablemente, buscando dominar o xogo. O Moraña conseguiu empatar o encontro cun gol de David Dios, que se estreaba como goleador esta tempada. Pero o verdadeiro xiro do partido chegou no minuto 75, cando Fernando R. Novegil, do Moraña, recibiu a súa segunda tarxeta amarela. Cun home menos, os nosos intentaron defender o resultado, pero o Pontellas puxo o 2-1 definitivo no marcador cando faltaban 5 minutos para rematar o encontro.

O vindeiro domingo tocaranos xogar de novo como visitantes en Vilaboa contra o S.D.C. San Adrián.

C.D. Pontellas: Raúl González, Brais Novo, Elian Martínez, Ernesto Rodríguez, Adrián Morais, Juan Jesús Tejada (Etienne Martin, 79′), Lucas Ferreira, Breixo Núñez, Ian Riego (Alberto Pereira, 59′), Miguel Ángel García e Luis Sola.

Moraña C.F.: Manu Carracedo, Emmanuel Rivera, Jesús Losada, David Gevorgyan, Fernando R. Novegil, Diego Pérez, Jorge Miser, (Leroy Ruegg, 75′), Ramón Martínez (Domi García, 83′), Moha El Hamdaoui (Víctor Calderón, 46′, Roi García, 73′), Sebas Cores e David Dios.

Goles: 1-0 Miguel Ángel García (min.12), 1-1 David Dio (min.54), 2-1 Miguel Ángel García (min.85)

Árbitro:  Don Óscar Cerqueira Bastos. Amonestou a Elian Martínez, Alberto Pereira, Miguel Ángel García e Adrián Morais polo Pontellas e amonestou a Jesús Losada e expulsou a Fernando R. Novegil e Roi García polo Moraña.