Prebenxamíns 3 – 9 E.F. Portero 2.000 «B»

Novo encontro ligueiro dos nosos Pres este sábado no Buelo, ante a E.F. Portero 2.000. Un partido que comezou mal para os nosos, cun visitante máis enchufado que marcaron 4 goles nos primeiros minutos e xa iban 0-5 por diante antes do primeiro cuarto de hora. A pesares deste mal comezo, os nosos foron entrando no partido e no comezo da segunda marte, Manu poñía o primeiro na conta local. Nesta segunda metade, o encontro xa estaba máis equilibrado ainda que os goles eran visitantes, e sin virse abaixo os nosos conseguiron marcar un par de goles antes do final. Ánimo e a seguir!!

Moraña C.F.:  Lucas, Brais, Xabi, Manuel, Dani Bugallo, Diego Torres, Diego Arzúa, Xoel, Fabio, Gabi e Mauro.

E.F. Portero 2.000 «B»:  Aingeru, Ainara, Roque, Alatz, Alberto, Diego, Carlos, Izan, Olivia, Roque e Adrao.

C.D. Ribadumia 8 – 0 Alevíns

Novo encontro dos nosos Alevíns de F11, neste caso visitando o campo de A Senra 2. Os nosos enfrontáronse na mañán do sábado ao C.D. Ribadumia, que se mostrou superior, sobre todo no primeiro tramo. Os locais chegaron ao descanso con clara vantaxe de 5-0, sen dar opcións ao Moraña. Na segunda metade fixeron 3 goles máis, deixando o marcador no definitivo 8-0. A seguir traballando.

C.D. Ribadumia.:  Mateo, Marcos, Juan, Borja, Dani, Pablo, Pérez, Paulo, Sofía, Jairo, Pedro, Manuel, lUCIO, Adri e Wenceslao.

Moraña C.F.:  Óscar, Pablo, Ethan, Mateo, Yosi, Lucas, Aleixo, Rubén, Nico, miguel, Maio, Iker, Joel, Jonathan, Darío e Xurxo.

Goles: 1-0 Pablo (min. 2); 2-0 Dani (min. 7); 3-0 Dani Pérez (min. 11); 4-0 Dani Goldar (min. 24); 5-0 Dani Pérez (min. 42); 6-0 Dani Pérez (min. 56); 7-0 Marcos (min. 65); 8-0 Sofía (min. 65, penalty).

Cadetes 4 – 1 A.D. Arousa F-7

Os Cadetes seguen a sumar nesta tempada, firmando unha gran Liga. Os nosos enfrontáronse na tarde do sábado á A.D. Arousa F-7 no Buelo. Un encontro moi traballado por parte dos nosos, que encarrilaron ao filo do descanso cos goles de Mateo (min. 29) e de Abel (min. 37). Na segunda parte, Rober facía en propia meta o 3-0. Pese a que Aarón recortou a distancia no 51, Dani Fontán confirmaba a victoria para os nosos co definitivo 4-1. Bo traballo rapaces!

Moraña C.F.: André, Dani Fontán, Anxo, Álvaro, Lucas, Pablo, Mateo, Abel, Jonathan, Hugo e Aday. Tamén xogaron Óscar, Álex, Joel, Jorge e Saúl.

A.D. Arousa F-7: Diego, Javi, David, Dani, Diego, Álex, Rubé, Xabi, Rober, Iván e Aarón. Tamén xogaron Ramón, Miguel, Samu, Álex e Pablo.

Goles: 1-0 Mateo (min. 29); 2-0 Abel (min. 37); 3-0 Rober p.p. (min. 49); 3-1 Aarón (min. 51); 4-1 Dani Fontán (min. 68).

Xuveniles 2 – 0 Catoira S.D.

Para pechar este sábado de fútbol no Buelo, os Xuveniles xogaron ante a S.D. Catoira. Un encontro igualado, no que a chave estivo no maior acerto dos nosos. Jorge no minuto 33 encarrilaba o partido co primeiro gol da tarde, sendo o único desta primeira metade. No comezo da segunda, Alboy facía o 2-0 que daba tranquilidade e que os nosos souberon xestionar ata o pitido final, confimando a sexta victoria da tempada. Noraboa!

Moraña C.F.: Joel, Isma, Sergio, Pablo Sende, Rubén, Jorge, Alboy, Pablo González, Dani, Marcos e Simón. Tamén xogaron Adonis, David, Pereira, Iván e Raúl.

Catoira S.D.: Pedro, Alex, Sergio, Marcos, Samu, Roi, Rubén, Pablo, Juan, Rodnitz e Martín. Tamén xogaron Hugo, Jorge e Álex.

Goles: 1-0 Jorge (min. 33); 2-0 Alboy (min. 57).