Reparto de puntos, no campo de Baltar . Encontro moi igualado, donde os morañeses nos minutos finais, poderon levarse os tres puntos. O colexiado do encontro,  escamoteou un penalty clarisimo sobre Santi Paz, sendo derrribado dentro da area e encontrándose o colexiado a cinco metros da xogada.

Aliñacións:

Portonovo: Caudio,(46’Andrés); Diego(57′ Martines), Ares, Bruno, Otero; Torres(46′ Pérez), Besada(38′ César López, 63′ César Piñeiro), Abal; Duran, Pedro Pablo, David(17′ Guillermo,46′ Pérez)).

A.C.D. Moraña: Vicente(30′ Fernando); Fuentes, Yeyo, Sayans, Velay(62′ Ventura); Santi Paz, Goran Djorovic, Mario Costas, Oscar (30′ Nico, 77′ Vari); Celso(39′ Gerino) e Santiño.

ARBITRO: Encontro axubiado por Antonio Hernández Fernández, demostrando unhas moi boas cualidades para o arbitraxe, pero cos lunares de non pitarlle un claro penalty a os morañeses e mostrando moi pouca autoridad debido a presión que foi sometido durante todo o encontro por os portonoveses, dende dentro e fora do campo. Mostrou  tres tarxetas amarelas,  unha a o xogador do Portonovo Ares, e duas a os xogadores morañeses Mario Costas e Celso.

INCIDENCIAS: Partido xogado no Campo de Baltar (Sintéctico) as 7 da tarde. Tarde gris con amenaza de choiva o final do encontro. O xogador Minso non saltou o terreo de xogo por unhas molestias lumbares. Rúa tampoco xogou, este por decisión técnica.

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 7,- O dianteiro do Portonovo Duran, queda só ante Vicente, resolvendo moi ben o gardameta morañés.

Minuto 17.- Xogada de Santiño, que desbarata na sua saida o gardameta Claudio.

Minuto 23, 1-0.- Gol do Portonovo, xogada trenzada do equipo local, fallando na sua saida Vicente, aproveitando o erro Pedro Pablo, para enviar o balón o fondo da porteria.

Minuto 29.- Lanzamento de Santiño, que rechaza o porteiro, recollendo Celso, que a porteria baleira falla un gol cantado.

Minuto 37,- Falta a Goran Djorovic a o borde da area, que executa maxistralmente Celso, salvando a barreira e respondendo con unha gran parada o porteiro.

Minuto 40,- Tiro de Santi Paz, indo o balón a base do poste, cando o porteiro xa estaba batido.

Minuto 44,- Saque de esquina a favor do Portonovo, rematando impecablemente ca testa Duran, enviando o esferico a o largueiro.

Minuto 45,-  1-1,-  GOOOOOOOOOOOL do Moraña, xogada de Santiño, que pasa a Nico, escapando por banda e centrando dende a liña de fondo, rematando impecablemente Santi Paz.

Minuto 61,- Xogadca de Santi Paz, que dentro da area e derribado escándalosamente, facendose o sueco o Sr. Colexiado.

Minuto 65,.- Santi Paz, falla só diante do porteiro.

Minuto 67,- Ocasión do Portonovo a través do dianteiro Pérez, estrellándo o balón no poste.

Minuto 72,- Gran xogada de Santi Paz, que pasa a Nico que só diante do porteiro falla.

Minuto 85,- Lanzamento fortisimo do dianteiro Abal, saindo o seu tiro fora.

Minuto 89,- Xogada de toda a dianteira do Moraña, paseandose o esferico por diante da porteria sen encontrar rematador.

DESTACADOS: Por o Portonovo Pedro Pablo, Ares e Abal, e por o Moraña,  Yeyo, Velay, Goran Djorovic, Mario, Santiño e Santi Paz.