Os Senior caen no último tramo dun encontro que lograron igualar no minuto 65.

O Moraña C.F. non foi quen de traer os 3 puntos de San Pedro na tarde de onte nun partido moi igualado pero que ao final caeu para o lado local.

Os rapaces do Chino saíron a xogar conscientes da importancia do encontro, xogando a bo ritmo e nivel durante os 90 minutos. O Marín adiantouse no minuto 34, cun gol de Cristian, e con ese 1-0 fomos ao descanso. Nos segundos 56 minutos, os nosos lograron igualar cun gol de David Alexander no minuto 65, co que comezaba un partido novo. Pero no 75, Daniel poñía o 2-1 que resultou definitivo.

A seguir pelexando, Senior!

Marín C.F.: Ángel, Adrián, Alexandre, Santiago,  Antonio, Hassan (Rodolfo, min. 86), Cristian (Rodolfo, min. 89), David, Alejo (Joaquín, min. 59), Daniel e Diego (Roberto, min. 63).

Moraña C.F.: Kevin, Juan, Gepe, Salva (Borja Fuentes, min. 75), Roberto, Julián (Celso Diz, min. 70), David Fontenla, David Alexander (Kapi, min. 80), Héctor (Miguel, min. 83), Jesús e Juan Jesús.

Goles: 1-0 Cristian (min. 34); 1-1 David Alexander (min. 65); 2-1 Daniel (min. 75).