Nico autor do gol da victoria.

O MORAÑA NUNHA PRIMEIRA PARTE MAXISTRAL, PUDO GOLEAR OS MECOS. OS MORAÑESES FORON MOI SUPERIORES A OS DO GROVE, PERDONANDO MOITAS OCASIÓNS DE GOL NO PRIMEIR TEMPO. O MISTER MORAÑÉS VOLVEU A REPETIR  O ESQUEMA DO 4-3-3, E A VERDADE QUE SIGUELLE DANDO RESULTADO, CON ESTA VICTORIA OS DO ESPETO SITUANSE NA 9ª POSICIÓN DA TABOA CLASIFICATORIA.

ALIÑACIÓNS:

A.C.D.MORAÑA: Xabier Maté; Juan, Yeyo, Rafa Saez(46’Sayáns), Velay(46′ Fuentes); Mario(54′ Ventura, 85′ Pedro), Goran Djorovic, Celso; Nico(66′ Mario), Santiño e Santi Paz(31′ Oscar, 70′ Esteban).

MECOS VETERANOS: Garcia; José Fco. Otero, Muñiz, Bouzada, Prieto(38′ Victoriano Martines, 64′ Taboada);José Carlos  Castro, Lois, Modesto Castro;Rodríguez(38′ Rodolfo), Fco. Martinez e Servando Otero(68′ Jorge Estevez).

RADIOGRAFIA DO ENCONTRO:

Minuto 25,- (1-0),-  GOOOOOL do Moraña, gran xogada de Velay,  executando en profundidade un pase a Nico que se vai por velocidade do seu marcador, facendo un gran gol, ante a deseperada saída do gardamete García.

Minuto 28,- Rechace da defensa grovense, aproveitando Santi Paz, salendo fora o seu disparo.

Minuto 31,- Novo pase de Vealy sobre Santiño e este de tiro cruzado  sae fora por moi pouco.

Minuto 42′,- Gran xogada de Nico, que tras aproveitar un  fallo do seu marcador, larga un trallazo que vai o poste, recollendo de novo Nico e o seu tiro vai  o largueiro.

Minuto 53′ ,- Xogada de Goran Djorovic sobre Santiño e este ante a saida desesperada do porteiro lanza unha baselina, pegando o balón no largueiro e posteriormente sae fora.

Minuto 55,- Santiño plantase diante do porteiro, lanzando fora.

Minuto 73′,- Lanzamento dende fora da area do grovense José Carlos Castro, saindo fora.

Minuto 74′,- Saque de esquina do grove, que remata Muñiz, sacando de baixo dos paos de cabeza Juan, cando Xabier Maté xa estaba batido.

Minuto 75′,- Gran xogada de Santiño, que vendo a o porteiro adiantado, lanza un disparo por alto, que sae fora por moi pouco.

Minuto 89′,- Xogada de toda a dianteira, que recolle Esteban, que só diante da porteria tira fora por moi pouco.

ARBITRO: Asubiou o encontro o colexiado pontevedrés Miguel A. Paz Lozano, realizando un excelente arbitraxe, mostrou tarxeta amarela a o xogador visitante José Benito Bouzada.

INCIDENCIAS: Partido xogado no campo da Ran en Cuntis, que a pesar de ser de terra, encontabase en boas condicións. No segundo tempo caeo unha pouca de auga. O xogador Santi Paz, foi sustituido por problemas musculares.Por decisión técnica no saltaron a o terreo de xogo, Vicente, Rúa e Minso, este último por problemas fisicos.

DESTACADOS: Por o Mecos o gardameta García, José Carlos Castro, Lois e Bouzada e por o Moraña o serbio Goran Djorovic o cal manexou o encontro o seu antoxo, Mario Costas, Nico, Santiño e Yeyo.